Sorry παιδιά αλλά πρέπει μετά από τόσο καιρό να το πω.Φιλε Kosh δεν έχω καταφέρει ποτέ να δω εικόνα που ανεβάζεις.Παντα είναι το όνομα του αρχείου και δεν ανοιγει.
σε μένα σβήνουν οι εικόνες (όχι μόνο του Kosh) μετά από λίγες μέρες.. αλλά προλαβαίνω να τις δω όταν μπαίνω στο νήμα κάθε μέρα...Sorry παιδιά αλλά πρέπει μετά από τόσο καιρό να το πω.Φιλε Kosh δεν έχω καταφέρει ποτέ να δω εικόνα που ανεβάζεις.Παντα είναι το όνομα του αρχείου και δεν ανοιγει.
Κάποιοι βρίσκουν μια εικόνα, την κατεβάζουν στο Pc και ύστερα την κάνουν upload στο avclub.Sorry παιδιά αλλά πρέπει μετά από τόσο καιρό να το πω.Φιλε Kosh δεν έχω καταφέρει ποτέ να δω εικόνα που ανεβάζεις.Παντα είναι το όνομα του αρχείου και δεν ανοιγει.
Να το λυσεις το μυστηριο , γιατι ουτε εγω εχω καταφερει να ανοιξω ,εστω και μια φωτογραφια σουΔεν ξερω γιατι. Μυστηριες οι βουλες του διαδικτυου![]()
Δεν μπορω να τις δω ουτε με αυτον τον τροπο , που μολις τωρα δοκιμασα (εχω Firefox)Κάποιοι βρίσκουν μια εικόνα, την κατεβάζουν στο Pc και ύστερα την κάνουν upload στο avclub.
Τοτε θα εμφανιστεί κανονικά.
Κάποιοι άλλοι, απλά βάζουν το Link της εικόνας από εκεί που τη βρήκαν. Τότε ενδεχομένως να εμφανιστεί το πρόβλημα που αναφέρεις και συμβαίνει σε πολλούς.
Στην περίπτωση του χρήστη Kosh, το link που ποστάρει ξεκινά με τη λέξη "scontent.fskg1" που παραπέμπει σε σελίδα του facebook.
Άρα ποστάρει εικόνες που βρίσκει στο facebook χρησιμοποιώντας απλά το link της εικόνας.
Η λύση είναι είτε να σταματήσουν να βάζουν link από την πλατφόρμα του facebook, ή εσύ και ο καθένας να μην προσπαθείτε (από Pc) να ανοίξετε την εικόνα κατευθείαν πατώντας το λινκ, αλλά να κάνετε δεξί κλικ και "άνοιγμα της εικόνας σε νέα καρτέλα". Τότε η εικόνα θα εμφανιστεί κανονικά.
Δεν γνωρίζω αν είναι θέμα του avclub, αν είναι θέμα του εκάστοτε Browser, αν είναι θέμα μόνο του Facebook ή γενικά link από τρίτες πλατφόρμες social media.
Να το λυσεις το μυστηριο , γιατι ουτε εγω εχω καταφερει να ανοιξω ,εστω και μια φωτογραφια σου![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.