pc.nek
AVClub Addicted Member
- 18 May 2021
- 1,612
μια χαρά υγιεινά είναι τα χοιρινά Κώστα μου...Να το κόψεις, δεν είναι υγιεινό.
Εννοώ να κόψει το καθημερινό χοιρινό, όχι το χοιρινό γενικά - αλλοίμονο...μια χαρά υγιεινά είναι τα χοιρινά Κώστα μου...
τι να τρώμε δλδ;; μόνο σπανάκι και μπρόκολο;;
να δεις κάτι μπριζολάρες με πατατούλες στον φούρνο που έκανα σήμερα.... όνειρο!!![]()
εγω παντως στην γειτονια μου εχω με 1,30ε και παιρνω καθε μερα 2 (2χ1,30=2,60ε) . Ειμαι στο Κιάτο
την τελευταια βδομαδα καθε μηνα, που μου τελιωνουν τα λεφτα, κοβω εντελως το φαγητο και την βγαζω με ψωμακιΕννοώ να κόψει το καθημερινό χοιρινό, όχι το χοιρινό γενικά - αλλοίμονο...
ναι σωστά!Εννοώ να κόψει το καθημερινό χοιρινό, όχι το χοιρινό γενικά - αλλοίμονο...
Ακόμα πιο ανθυγεινό από το χοιρινό είναι το κοτοπουλάκι με τα φάρμακα που τα ταίζουν.ναι σωστά!
τις μέρες που δεν τρώμε το χοιρινούλι, τιμούμε το κοτοπουλάκι.
το "κόκκινο" του μοσχαριού είναι ανθυγιεινό και ακριβό συν τις άλλοις και το τρώμε σπάνια...![]()
εμενα το μοσχαρι με πειραζει στο στομαχι, οποτε προτιμω γουρουνακι που ειναι φτηνο ακομαναι σωστά!
τις μέρες που δεν τρώμε το χοιρινούλι, τιμούμε το κοτοπουλάκι.
το "κόκκινο" του μοσχαριού είναι ανθυγιεινό και ακριβό συν τις άλλοις και το τρώμε σπάνια...![]()
συμφωνώ, αλλά έλα που δεν τρώει αρνιά και κατσίκια η σύντροφος...Ακόμα πιο ανθυγεινό από το χοιρινό είναι το κοτοπουλάκι με τα φάρμακα που τα ταίζουν.
1000 φορές αρνάκι και κατσικάκι.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.