Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

τώρα αυτός της ΚΝΕ με προβλημάτισε... Είναι προφανές από το κείμενο ότι δεν πίνει μπάφους. Αλλά από το κείμενο επίσης, προκύπτει ότι κάτι πίνει. Τι?

Λένε πως εδώ και χρόνια η ηγεσία αθόρυβα προωθεί βαζάκια με ένα παράξενο μαντζούνι όπως αυτό που περιγράφει ο Ουμπέρτο Έκο στο Μπαουντολίνο, αλλά κόκκινης απόχρωσης για να είναι σαφής η επαναστατική διάθεση του παρασκευαστή, από το οποίο αρκεί μια κουταλιά κάθε τόσο, δηλαδή δεν το πίνουν, το μασάνε ελαφρά και το καταπίνουν παραμένοντας τυφλά πιστοί στο Κόμμα και την επανάσταση που ο Γ.Γ. θα προκηρύξει αμέσως όταν ωριμάσουν οι συνθήκες και ενωθούν
οι προλετάριοι όλων των λαών
baudolinocreatures.jpg

υπό την ηγεσία, πάντα του ΕΝΟΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ Κόμματος.

τώρα αυτός της ΚΝΕ με προβλημάτισε... Είναι προφανές από το κείμενο ότι δεν πίνει μπάφους. Αλλά από το κείμενο επίσης, προκύπτει ότι κάτι πίνει. Τι?

τα πες ολα

Eγω δηλαδη που σιχαινομαι τον ανιθο, μονο μια εναλλακτικη για γλαστρα εχω αν καταλαβα καλα.
Και αλλη μια απορια...Εξαιτιας της απεχθειας μου για τον ανιθο, να υποθεσω οτι δεν κανω και για κνιτης?
Σορυ κιολας αλλα...δυσκολο κειμενο, πολλα συμπυκνωμενα νοηματα.

ps Το ξαναδιαβασα και εχω κι αλλες αποριες.
Τι ειναι το "δικαιωμα στη ζωη με δικαιωματα"???????????

Last edited:
Eγω δηλαδη που σιχαινομαι τον ανιθο, μονο μια εναλλακτικη για γλαστρα εχω αν καταλαβα καλα.
Και αλλη μια απορια...Εξαιτιας της απεχθειας μου για τον ανιθο, να υποθεσω οτι δεν κανω και για κνιτης?
Σορυ κιολας αλλα...δυσκολο κειμενο, πολλα συμπυκνωμενα νοηματα.

ps Το ξαναδιαβασα και εχω κι αλλες αποριες.
Τι ειναι το "δικαιωμα στη ζωη με δικαιωματα"???????????

ε και συ τωρα,θες με μια δυο αναγνωσεις,να εμβαθυνεις σε τοσο βαθεια νοηματα που καποιοι αλλοι εχουν καταφερει να συγκεντρωσουν μετα απο χρονια μελετης και φιλοσοφικης ωριμανσης;
Μην τα ισοπεδωνουμε ολα!

Παίδες εικόνες βάζουμε εδώ και δεν κάνουμε κουβέντα κι αλλεπάλληλα σχόλια...

Το μεγαλυτερο παραθυρο εμφανισης λαθους (στον κοσμο ?) ... απο τα γνωτα Windows (μαλλον, XP).

suntec-ad.jpg

Αθανατε Gates -bye- ..... σειρα εχει η επιφανεια του φεγγαριου !!!! :laugh:

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Αστεία εικόνα αυτή ???
Αν κρίνουμε από το πόσοι θα χαμογέλασαν βλέποντας την εικόνα, μάλλον είναι από τις πιο αστείες που έχουμε δει εδώ! ;)

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Αν κρίνουμε από το πόσοι θα χαμογέλασαν βλέποντας την εικόνα, μάλλον είναι από τις πιο αστείες που έχουμε δει εδώ! ;)

Σόρυ αλλά δεν.... και δεν μπορώ να κρίνω το πόσοι χαμογέλασαν εδώ μέσα γιατί απλά κανείς δεν ξέρει...

Η φώτο εδώ μέσα ήταν εντελώς άστοχη...

Δεν τίθεται θέμα.

Η στόχευση κι ο συμβολισμός της φωτο είναι εκτός των δικών σου πεποιθήσεων κι ορίων κατανόησης...

Η έννοια του "αστείου",είναι διαφορετική για το καθένα κι έχει να κάνει με μια σειρά προσωπικά χαρακτηριστικά,εμπειρίες,αντιλήψεις,μορφωτικό επίπεδο,άποψη περί χιούμορ..............κλπ.Αρκεί να μην προσβάλει και να μην θίγει...

Τώρα για το άν είναι άστοχο κι άν έχει θέση εδώ ή όχι,μπορείς να κρατήσεις την άποψή σου για σένα,δεν σε ρώτησε κανείς κι ούτε σου ανέθεσε επίσης κανέις την διαχέιριση. της κατηγορίας.

Last edited:
Διονύση ούτε που έχεις ιδέα το ποιος είμαι και τι πρεσβεύω, πόσο μάλιστα το τι πιστεύω !!!

Για τα όρια κατανόησης και το επίπεδο στο επιστρέφω όπως το έγραψες ακριβώς...

Αν η φώτο αυτή έμπαινε στο που πάει η υφήλιος θα ήταν στο σωστό νήμα..... αν το πάμε έτσι τότε να βάζουμε ότι μας κατεβαίνει και αντιπροσωπεύει το οτιδήποτε για να γίνει το νήμα γιουσουρούμ !!!!!!!

υ.γ. απαγορεύεται να γράφουμε την άποψή μας ???? Για θύμισε μου πως λέγεται αυτό......

Κατα τα άλλα, δεν τίθεται θέμα !!!

Status
Not open for further replies.