Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Χαχαχαχα Απ' αυτό μπορούμε να επιλέγουμε πλέον τα χρώματα που θα βάζουμε το σπίτι μας...

A5XRIlkCMAAAEzq.jpg:large

Τώρα αυτό είναι αστείο με τον πεθαμένο Διονυσίου;Εφυγε...

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Νομιζω ναι.

Ετσι ε;
Αν στην θέση του ήταν η φωτο ενός στενού πεθαμένου συγγενή σου,θα το έβρισκες το ίδιο αστείο;

Γιατι, ειναι αστειο στην φωτο με τον Μητσοτακη που ο ξαδελφος μου ο Toseland πισω επαθε εξαρθρωση στον ωμο του ?

Υπάρχει άλλη μία παρόμοια φωτογραφία με τον Chuck Noris να έρχεται απο πίο ψηλά και να πέφτει προς τα κάτω, χωρίς φυσικά κανέναν εξοπλισμό...
Δεν μπορώ να την βρώ όμως! (σήμερα μου την περιέγραψαν)
Αν την βρεί κάποιος ας την ανεβάσει!

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Ετσι ε;
Αν στην θέση του ήταν η φωτο ενός στενού πεθαμένου συγγενή σου,θα το έβρισκες το ίδιο αστείο;

Αν ο συγγενης μου ηταν επωνυμος τραγουδιστης που πεθανε πριν 22 χρονια νομιζω ναι.
Το χιουμορ δεν προσβαλλει και σπιλωνει απαραιτητα μνηνες τεθνεοντων.

Last edited:
Ποιό χιούμορ;Αν αυτό είναι χιούμορ...Ο νεκρός Διονυσίου...αστροναύτης και "λογοπαίγνιο' επειδή τον έλεγαν Στράτο...Οντως υψηλή αίσθηση χιούμορ...Τύφλα νάχει ο Σεφερλής...

Last edited:
καλά δεν με πειράζει η αφαίρεση του "Στράτος", σαχλό χιούμορ ήταν, σωστό. ή εγώ ή άλλος να το είχε αναρτήσει.
Η δικαιολογία όμως πως σπιλώνεται η μνήμη του νεκρού δεν στέκει. σε τι διαφέρει αυτό από τον Παστίτσιο;
Τότε στη προηγούμενη σελίδα γελοιοποιούμε ένα θύμα των ναρκωτικών και προωθούμε την κακομεταχείριση βρεφών και ζώων.
Νομίζω θα έπρεπε να υπάρχει μεγαλύτερη ανοχή στο παρών θέμα... ή απλά να περνάει μόνο ότι εγκρίνει ο διαχειριστής χωρίς αιτιολόγηση.

Status
Not open for further replies.