Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Ωραίο ,,

βγάλτε και κανα με τα πρεζάκια η με τις αδελφές , τους παχυσαρκους κτλ κτλ .. έχει ψωμι ,, και πολύ χαβαλές ρε παιδι μου !!

images

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Ωραίο ,,

βγάλτε και κανα με τα πρεζάκια η με τις αδελφές , τους παχυσαρκους κτλ κτλ .. έχει ψωμι ,, και πολύ χαβαλές ρε παιδι μου !!

θέλει λιγο ανοιχτό μυαλό και αισθηση του χιούμορ οταν διαβάζεις ενα νημα με αστείες εικόνες η με ανέκδοτα.
Το επιθετο μου τελειώνει σε -ιδης και τα εχω τα κιλάκια μου , αλλα πχ δεν ενοχλούμαι καθόλου με τα ανέκδοτα των ποντίων η των παχουλών...
Δεν εχουν ολα προσβλητικό περιεχόμενο η μήνυμα.
Πολλές φορές αυτό φαίνεται/ορίζεται και απο τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η εικονα/ανέκδοτο.
Ειδικά στο συγκεκριμένο, δεν νομίζω οτι τίθεται κάποιο ζήτημα ...

Οι Dead Keneddys! :p
Μην το λες...
Κατά βάση στην Ελλάδα τα περισσότερα συγκροτήματα έρχονται για το εφάπαξ τους...
Όσο μεσουρανούσαν μας είχαν γραμμένους (εκτός από κάποιες εξαιρέσεις).

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

θέλει λιγο ανοιχτό μυαλό και αισθηση του χιούμορ οταν διαβάζεις ενα νημα με αστείες εικόνες η με ανέκδοτα.
Το επιθετο μου τελειώνει σε -ιδης και τα εχω τα κιλάκια μου , αλλα πχ δεν ενοχλούμαι καθόλου με τα ανέκδοτα των ποντίων η των παχουλών...
Δεν εχουν ολα προσβλητικό περιεχόμενο η μήνυμα.
Πολλές φορές αυτό φαίνεται/ορίζεται και απο τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζεται η εικονα/ανέκδοτο.
Ειδικά στο συγκεκριμένο, δεν νομίζω οτι τίθεται κάποιο ζήτημα ...

καθαρά ρατσιστικό και προσβλητικό , σχεδόν σαν να κάνεις πλάκα με καρκινοπαθείς !

πραγματικά ντρέπομαι ,, πραγματικά !

View attachment 94963

Δυο μέρες τώρα γελάω με αυτό..

Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Εχω λυθεί!
Κορυφαίο!

Ωραίο ,,

ρε γαμ...το, ανοίγω το νήμα, από το τελευταίο ποστ, βλέπω ενα εν δυνάμει flame , πάω προς τα πάνω, βλέπω τα σχόλια, φτάνω στο επίμαχο - την αστεία εικόνα - και.....δεν κατάλαβα τίποτα. Ρε παιδιά ποιό είναι το αστείο ; ( για να δω τι είναι το προσβλητικό!)

Οτι και καλά δεν είναι ανώνυμοι αλκοολικοι,αλλα ανωριμοι.Οποτε τον κοροϊδεύουν αντί να τον καλωσορίζουν.
Το ρατσιστικό και προσβλητικό κατα τον φίλο παραπάνω είναι το γεγονός ότι αναφέρεται σε αλκοολικούς.

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Οτι και καλά δεν είναι ανώνυμοι αλκοολικοι,αλλα ανωριμοι.Οποτε τον κοροϊδεύουν αντί να τον καλωσορίζουν.
Το ρατσιστικό και προσβλητικό κατα τον φίλο παραπάνω είναι το γεγονός ότι αναφέρεται σε αλκοολικούς.

πέντε άνθρωποι, τρείς απόψεις. Οι τρείς λύθηκαν από το γέλιο, ο ένας το θεώρησε προσβλητικό και ρατσιστικό κι ο πέμπτος, ακόμα και μετά την εξήγηση, αδυνατεί να καταλάβει που είναι το αστείο (και το προσβλητικό).Και μετά μου λέτε, να βρούμε όχι μια κοινή λύση αλλά τουλάχιστον μια κοινά αποδεκτή βάση για συζήτηση, από την πολιτική μέχρι το χαι εντ. :flipout:

Status
Not open for further replies.