Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Αφενως, και αφετερου φοβαμαι μην κυλησει το θεμα προς Βραζιλια μερια :D

Στην Κινα πριν απο μερικα χρονια πηγα στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου που εμενα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μηνυμα (message) που περιμενα απο καποιον για εμενα.

- YES YES YEEEESSSS !!! Με εκσταση αναφωνησε ο ρεσεπιονιστ, εξαφανιστηκε για 2-3 λεπτα, και εμφανιστικε με μια κοπελιτσα...

- "Massage, very good, veeeery good"

- I asked for "mEssage" my friend not for "mAssage", but de gamietai i will take the massage" :p

Ένιωσες σαν να παίζεις στο "ροζ πάνθηρα"???

Κοιτα να δεις ανασφαλειες που εχει ο κοσμος ...

:flipout:

Πως δεν εβαλε αγκυρα λεμε...

Attachments

• 20141018_224241.jpg
    20141018_224241.jpg
    108.8 KB · Views: 391
Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Στην Κινα πριν απο μερικα χρονια πηγα στην ρεσεψιον του ξενοδοχειου που εμενα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο μηνυμα (message) που περιμενα απο καποιον για εμενα.

- YES YES YEEEESSSS !!! Με εκσταση αναφωνησε ο ρεσεπιονιστ, εξαφανιστηκε για 2-3 λεπτα, και εμφανιστικε με μια κοπελιτσα...

- "Massage, very good, veeeery good"

- I asked for "mEssage" my friend not for "mAssage", but de gamietai i will take the massage" :p

χε χε τους πρόλαβε ο Πίτερ Σέλερς

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εεεε κάποιος είναι πιο γρήγορος !!! :p

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Γιατί το λες έτσι?
Το θεωρείς ρατσιστικό?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατάλαβα!

Ότι νάναι για να δείξουμε την "ευαισθησία" μας.
Σε επαγγελματικά επίπεδα λέμε...
Ναι ρε συ Χρηστάρα, έετσι, δεν είναι ρατσιστικό είναι αστείο, το έχει πει κι ο Ζαμπέτας για τον σκύλο τον αράπη.
Αλλά ότι κάποιος μαλάκας ξεφτιλισε ψυχολογικά ένα παιδί, δικό του ή ξένο, για να κάνει πλάκα δεν το τραγούδησε κανείς.
Να μας στείλετε καμία φωτο τέτοια και από τα τέκνα σας, να γελάσουμε κι εμείς οι θόλοκουλτουριάρηδες...

(ναι ξέρω, μη πιάνουμε στο στόμα μας τα παιδιά του καθενός κλπ. κλπ... άλλα με τα αραπάκια των άλλων να σπάμε πλάκα. Αλλά αν το είχε κάνει αυτό κάποιος στο γατί του, θα του κάναμε μήνυση σαν φιλοζωοι)

Απο που ακριβως προκυπτει οτι καποιος ξεφτιλισε ψυχολογικά ένα παιδί ????

Το ενδεχομενο να γουσταρε και το παιδι την πλακα το ξερουμε ?

Το οτι μπορει η φωτο να τραβηχτηκε για να σπασουν πλακα, ας πουμε πρωτου ξυριστει ολο το κεφαλι του παιδιου το ξερουμε ?

Νομιζω πως κυνηγας φαντάσματα...(δεν υπαρχουν)

αν δεις πάντως τη φάτσα του παιδιού (και στις δύο φωτό), δεν φαίνεται να νοιώθει καθόλου καλά, εκτός και αν είναι ηθοποιάρα (που δε νομίζω)

Πάντως υπάρχει τεράστιο ταλέντο στα ψυχογραφήματα και τις αναλύσεις εκ του μακρόθεν και επί φωτογραφιών.
Το ότι το έκανε στο παιδί του σαφώς και δεν λέει πολλά. Σίγουρα όμως λέει ότι δεν είναι ρατσιστικό.
Ούτε γελάμε με τον σκύλο τον αράπη που έλεγε ο Ζαμπέτας. Δηλαδή αν η φωτογραφία έδειχνε κινεζάκι θα γελάγαμε με το κίτρινο ή αν ήταν λευκό θα γελάγαμε με τον ασπρουλιάρη?
Ηρέμησε! Δεν είσαι κυκλωμένος από ρατσιστές.
Όσο για την ιστορία της φωτογραφίας, μπορεί να είναι από ένα απλό hoax έως την τιμωρία που διάλεξε ένας πατέρας για να συνετίσει το παιδί και να μη πάρει την κάτω βόλτα.
Ηρεμήστε και μην βιάζεστε να κρίνετε τον άλλο με τόση ευκολία.
Και αυτό ρατσιστικό είναι.

αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν είπα τίποτα για ρατσιστικά κλπ ούτε το θεωρώ τέτοιο

και δεν θέλει ταλέντο σε κανένα ψυχογράφημα, δες τη φάτσα του παιδιού , αν δεν είναι αληθινή τότε είναι ηθοποιάρα και θα τον ξαανδούμε στο μέλλον (που ξαναλέω δε νομίζω)

και επίσης το νομίζω που είχα προαναφέρει σημαίνει "δεν νομίζω" δηλαδή μπορεί να κάνω και λάθος

Ηρεμήστε και μην βιάζεστε να κρίνετε τον άλλο με τόση ευκολία.

το ίδιο θα ήθλελα και εγώ, να μη με κρίνεις με τόση ευκολία

Εγώ απάντησα σε αυτό:

Ναι ρε συ Χρηστάρα, έετσι, δεν είναι ρατσιστικό είναι αστείο, το έχει πει κι ο Ζαμπέτας για τον σκύλο τον αράπη.
Αλλά ότι κάποιος μαλάκας ξεφτιλισε ψυχολογικά ένα παιδί, δικό του ή ξένο, για να κάνει πλάκα δεν το τραγούδησε κανείς.
Να μας στείλετε καμία φωτο τέτοια και από τα τέκνα σας, να γελάσουμε κι εμείς οι θόλοκουλτουριάρηδες...

(ναι ξέρω, μη πιάνουμε στο στόμα μας τα παιδιά του καθενός κλπ. κλπ... άλλα με τα αραπάκια των άλλων να σπάμε πλάκα. Αλλά αν το είχε κάνει αυτό κάποιος στο γατί του, θα του κάναμε μήνυση σαν φιλόζωοι)

Οπότε μη σκας, δεν σε έκρινα καθόλου!

Διαφημιση ..... σε φορουμ Φιλοσοφικων προβληματισμων :laugh:

Ο ΓŽΒΊΓŽΒ±ΓŽΒ»ΓΕ’Γβ€š ΓΛ†ΓŽΒ±ΓΒΓŽΒ¬Γβ€š.png

Δεν εχει νοημα να αποκαλυψω το φορουμ γιατι ειναι .... καλο και σοβαρο.
Kαμια σχεση με την "βομβιτσα" που επεσε. Αλλα .... χαμπαρι εκει μεσα ?
Οι admins καθε ποτε μπαινουν ? :smash:

Το απιστευτα οξυμωρο (που δεν γινεται αντιληπτο αυτοστιγμει) ειναι το θεματακι αριστερα :
"Εχει ορια η ελευθερια ;" ..... και διπλα ο 50αρης με την σκαφαρα προς αναζητηση "συνοδειας".
Νομιμοτατη η διαφημιση ... ομως .... ξεχειλιζει ηθoυς (και μετρου) ? ..... :flute:

Last edited:
Διαφημιση ..... σε φορουμ Φιλοσοφικων προβληματισμων :laugh:

View attachment 108202

Δεν εχει νοημα να αποκαλυψω το φορουμ γιατι ειναι .... καλο και σοβαρο.
Kαμια σχεση με την "βομβιτσα" που επεσε. Αλλα .... χαμπαρι εκει μεσα ?
Οι admins καθε ποτε μπαινουν ? :smash:

Το απιστευτα οξυμωρο (που δεν γινεται αντιληπτο αυτοστιγμει) ειναι το θεματακι αριστερα :
"Εχει ορια η ελευθερια ;" ..... και διπλα ο 50αρης με την σκαφαρα προς αναζητηση "συνοδειας".
Νομιμοτατη η διαφημιση ... ομως .... ξεχειλιζει ηθoυς (και μετρου) ? ..... :flute:

Τώρα βέβαια και εσύ καταλαβαίνεις
Ότι πιθανότατα δεν είναι στατική διαφήμιση
Αλλά στοχευμένη σε εσένα :p
Δηλαδή δε βλέπουν όλοι την ίδια διαφήμιση
Αυτή είναι που εμφανίζεται εκεί
Βάση του δικού σου προφίλ (καταγραφές υπερκοριών :D )
Τι λες στόχευσε καλά ο μαρκετίστας ?

:D

Εμενα μου βγαζει MILFαρες που διψαν για .....ο στην ανατολικη Αττικη :D

Gif-trampoline.gif

Ο γατος .... εχει καταστραφει (λεμε) ! :laugh::laugh::laugh:

Αυτή είναι που εμφανίζεται εκεί
Βάση του δικού σου προφίλ (καταγραφές υπερκοριών :D )
Τι λες στόχευσε καλά ο μαρκετίστας ?:D

Δεν ψαχνω γυναικες μεσω net.
Ουτε οπου μπαινω γραφω οτι ειμαι αγαμος.
Οι διαφημισεις του site ενδεχεται να αλλαζουν
και να μην δειχνουν συνεχεια αυτην που ποσταρα.

Last edited:
Status
Not open for further replies.