Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
H Στεφανιδου, συχνα πυκνα, παρακαλει απο την εκπομπη της να ειμαστε επιεικεις με
"ανθρωπους που σημαδεψαν το συλλογικο γιγνεσθαι του μεταπολιτευτικου νεοελληνα
οσο κανεις αλλος".

True story ! ... οι ντοματες στο πλατω, παρακαλω ... οχι σε μενα. :rolleyes:

Εγώ πάντως το θαυμαζα-ζηλευα τον Κωστόπουλο στα 90ies κι εσείς λέτε ότι θέτε. Τη ζωή που έχει κάνει αυτός...

Εγώ πάντως το θαυμαζα-ζηλευα τον Κωστόπουλο στα 90ies κι εσείς λέτε ότι θέτε. Τη ζωή που έχει κάνει αυτός...

με βάση αυτά που έγραφε στα editorials;

άσε, είχα φίλους που λέγανε καλύτερα παραμύθια

(είχα διαβάσει μία δύο φορές, ούτε θυμάμαι σε ποιο περιοδικό μιας και δεν αγόραζα life style περιοδικά,
και μου είχε φανεί απίστευτος παπατζής, κλασσικό στυλ, πες ότι έκανες 1000 και αν πιστέψουν τα 10, πάλι πολλά είναι)

9d5b9b57f3f2468d7efa8affcad403a1.jpg

Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

ολοι οι απατεωνες κανουν ζωαρα στη πλατη των υπολοιπων.
Εγω προσωπικα δεν τους ζηλευω.

ολοι οι απατεωνες κανουν ζωαρα στη πλατη των υπολοιπων.
Εγω προσωπικα δεν τους ζηλευω.
Αν και θα έπρεπε να τα συζητάμε σε άλλο νήμα, τί είναι η ζωάρα; να απαυτώσεις μερικές τάνες, να μη λες αλήθεια ούτε στον εαυτό σου στον καθρέφτη, να χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά κλπ.
Άν ήταν αυτό το νόημα της ζωής και η απόλυτη ευχαρίστηση και ευδαιμονία, δεν θα ζούσαν οι κύριοι αυτοί μεταξύ αλκοόλ και κόκας να τους βλέπεις και ή να τους λυπάσαι ή να γελάς...

Αυτό δεν είναι ζωή.

Είναι κατάντια. Δεν το θέλω με τίποτε.

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο αγαθό είναι η ήσυχη συνείδηση.

Αν και θα έπρεπε να τα συζητάμε σε άλλο νήμα, τί είναι η ζωάρα; να απαυτώσεις μερικές τάνες, να μη λες αλήθεια ούτε στον εαυτό σου στον καθρέφτη, να χρωστάς σε όποιον μιλάει ελληνικά κλπ.
Άν ήταν αυτό το νόημα της ζωής και η απόλυτη ευχαρίστηση και ευδαιμονία, δεν θα ζούσαν οι κύριοι αυτοί μεταξύ αλκοόλ και κόκας να τους βλέπεις και ή να τους λυπάσαι ή να γελάς...

μιλαω για τη πολυτελη ζωη,με ακριβα σπιτια και αυτοκινητα,ταξιδια κ.τ.λ.
Για καποιους αυτο ειναι το νοημα της ζωης.

μιλαω για τη πολυτελη ζωη,με ακριβα σπιτια και αυτοκινητα,ταξιδια κ.τ.λ.
Για καποιους αυτο ειναι το νοημα της ζωης.
Η μαύρη αλήθεια για τους λεγάμενους, είναι πως κι αυτά παρίσταναν ότι τα είχαν, αληθινά πολύ χρήμα σε τέτοιο επίπεδο δεν νομίζω να είχαν... με τα φέσια όμως, περαστικός, το κομμάτι σου μπορείς να το κάνεις.
Τέλος πάντων, ζώντας στην Ελλάδα, αν κάποιοι δεν σου απαγορεύσουν την επιβίωση όπως έχει γίνει τώρα, μπορούσες να έχεις μια πλήρη ζωή χωρίς να γίνεις πλούσιος και διάσημος.

Αυτό δεν είναι ζωή.

Είναι κατάντια. Δεν το θέλω με τίποτε.

Το μεγαλύτερο και ακριβότερο αγαθό είναι η ήσυχη συνείδηση.

Μάλλον το μυστικό όλων αυτών είναι ότι πείθουν πρώτα τον εαυτό τους.
Σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Αλλά μπορούν αρκετοί.

Re: Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Μάλλον το μυστικό όλων αυτών είναι ότι πείθουν πρώτα τον εαυτό τους.
Σίγουρα δεν μπορούν να το κάνουν όλοι. Αλλά μπορούν αρκετοί.

Ναί έτσι γίνεται.

Μάταιο όμως γιατί κάποια στιγμή ο καθένας μένει μόνος με τον εαυτό του και εκεί είναι που σαλτάρουν.

Status
Not open for further replies.