Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Εγω γιατι νοιωθω πως αν γελασω με αυτη την (γελιογραφια) κατι δεν θα πηγαινει καλα με μενα;

aoNRYOm_700b.jpg

Εγω γιατι νοιωθω πως αν γελασω με αυτη την (γελιογραφια) κατι δεν θα πηγαινει καλα με μενα;
Λευτέρη, δεν είναι γελιο-γραφία για να βγάλει γέλιο, αλλά γελοιο-γραφία, για να καταδείξει το γελοίο του θέματος.

Στις γελοιογραφίες είχε ανέβει, πρέπει να βρέθηκε στις Αστείες Εικόνες εκ παραδρομής.

Ουτε κατι που βγαζει γελιο ειναι ουτε γελοια ειναι, ειναι απλα τραγικη.
Εκτος και αν δεν εχω εγω αισθηση απο μπλακ χιουμορ.

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Ουτε κατι που βγαζει γελιο ειναι ουτε γελοια ειναι, ειναι απλα τραγικη.
Εκτος και αν δεν εχω εγω αισθηση απο μπλακ χιουμορ.
Το πήρες εντελώς λάθος, η συγκεκριμένη γελοιογραφία δεν έγινε για να γελάσεις αλλά αποτελεί ένα πεντακάθαρο πολιτικό σχόλιο, όμως με όλα τα πολιτικά σχόλια για να το καταλάβει κάποιος θα πρέπει να είναι ενημερωμένος για το θέμα, δηλαδή να γνωρίζει τα εξής δύο :
α. Το Εθνικό Μέτωπο είναι η ακροδεξιά της Γαλλίας και
β. Τον τελευταίο καιρό προσπαθεί να αποβάλλει την εικόνα του ρατσιστικού κόμματος.

Η (εύστοχη) πολιτική γελοιογραφία ΕΙΡΩΝΕΎΕΤΑΙ το ανωτέρω κόμμα ΌΤΙ τάχα εξελίχθηκε, αφού άλλαξε το παλαιό του μήνυμα (θάνατος στους αράπηδες) σε "θάνατος στους μαύρους", δηλαδή άλλαξε ο χαρακτηρισμός αλλά παρέμεινε η προτροπή για θάνατο (που αυτό φυσικά είναι και το μεμπτό).

Ουσιαστικά είναι μια γελοιογραφία που περιγράφει την δική μας φράση "άλλαξε ο Μανολιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς".

Προσωπικά βρήκα εύστοχη την ΕΙΡΩΝΙΑ, η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον (για να μην πω αποκλειστικά) στις ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ γελοιογραφίες.
Απλά ήταν εντελώς άστοχη η ανάρτηση στις "Αστείες εικόνες".

Last edited:
Απάντηση: Re: Αστείες Εικόνες

Πολύ ειδικού ενδιαφέροντος, αλλά κόντεψα να πνιγώ απ'το γέλιο.

how-people-in-science-see-each-other.jpg
(όσοι έχουμε περάσει βέβαια από αυτά τα κλιμάκια - εκτός PI/Professor, μας κόπηκε το γέλιο χαχαχχα)

Status
Not open for further replies.