Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.

Γελάς εσύ ,γιατί δεν ξέρεις τι ταλαιπωρία τους δέρνει τώρα όλους αυτούς .Μόνο την τενοντίτιδα από το άσκοπο ,όπως αποδείχτηκε ,κούνημα σημαίας να βάλεις μεσα φτάνει και περισσεύει. :)

Μεγαλώνω και φυραίνω... Δεν κατάλαβα το αστείο με τις συγκεντρώσεις, ίσως γιατί δεν έχω πάει ποτέ μου, ίσως γιατί από κινητό δεν μπορώ να διακρίνω κάποια ουσιαστική λεπτομέρεια.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν είσαι ο μόνος.
Ελτςι κι αποφασίσει κάποιος διαχειριστής να κάνει ένα ξεσκαρτάρισμα στις "αστείες" εικόνες δεν νομίζω οτι δεν θα μείνουν πάνω απο 5-6 σελίδες.

Μεγαλώνω και φυραίνω... Δεν κατάλαβα το αστείο με τις συγκεντρώσεις, ίσως γιατί δεν έχω πάει ποτέ μου, ίσως γιατί από κινητό δεν μπορώ να διακρίνω κάποια ουσιαστική λεπτομέρεια.

Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και όμως Σπύρο μου,είναι εξαιρετικά αστείο να βλέπεις τόσο κόσμο μαζεμένο να ζητωκραυγαζει σε ότι μπούρδα τους σερβίρει ο άλλος από πάνω..Τα αποτελέσματα είναι γνωστά..
Αλλά πάρε κάτι άλλο που μπορεί να σου αρέσει.. :)

Screenshot_20191014-111138-01.jpg

• Like
Reactions: giotanto
72169961_2458557001091681_5817978182518702080_n.jpg

δεν το καταλαβαίνει. Όπως δεν καταλαβαίνει και τη λειτουργία του πλυντηρίου, καταλαβαίνει όμως το στενόχωρο της υπόθεσης και το συνεχές γύρισμα του κάδου.

Status
Not open for further replies.