Είχες χάσει τον Τάμπυ για δύο εβδομάδες;
ναι. το'χω πει στο αλλο νημα.
σε καποιο απο τα 2 που συζηταμε. δεν θυμαμαι σε ποιο.
δεν ειχε παει μακρια. με τα φιλαρακια του στις πισω αυλες των 2 σπιτιων αριστερα-δεξια μας.
εκει πηγαινοερχεται καθε μερα για την βολτα του.
την ειχε κοπανησει απο παραθυρακι στην κουζινα που "βλεπει" την αυλη πισω.
πηδηξε στη διπλανη μαντρα και την εκανε!
το τι στεναχωρια δεν λεγεται! κλαμα η Σια, εγω να γυροφερνω στις γειτονιες καθε βραδυ...
τι να σου λεω..
πεινασε; μας πεθυμησε; βαρεθηκε να ειναι μόνο με γατες;; ποιος ξερει.
ακριβως 2 βδομαδες απο την κοπανα, να'σου στην δικη μας αυλη σαν κυριος! τωρα βγαινει την βολτα του, τσεκαρει τα παντα τριγυρω και μολις βγω στο πισω μπαλκονι και τον φωναξω, ερχεται μπαινει απο το παραθυρακι της σκαλας και ανεβαινει μονος του μεχρι την πορτα του διαμερισματος.
αν δεν τον παρω μαζι μου οταν παω να ταϊσω τα γατια κατω, γινεται χαμος!!
καποιες φορες που πρεπει να φυγω νωρις το μεσημερι για δουλεια, τον αφηνω κατω και οταν βαρεθει ανεβαινει στο κατω απο μας διαμερισμα που μενει η μαμα της Διονυσιας.
γρατζουναει την πορτα της, του ανοιγει, μπαινει μεσα ντερλικωνει και κοιμαται μεχρι να γυρισει ή η Σια ή εγω.
ποτέ δεν θα κανει την αναγκη του εκει γιατι δεν υπαρχει δοχειο με αμμο και οταν ανεβει παει στο δοχειο του και ριχνει πονο..
τις τρελες που εκανε μικρος τωρα δεν τις κανει. ουτε στο μπροστα μπαλκονι βγαινει συχνα. βαρεθηκε.
το μόνο που θελει ειναι να βγαινει πισω και να "μιλαει" με τους αλλους. μυριζονται, τριβουν κεφαλια, τα γνωστα..ξερεις..