Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
79481731_10158143200808982_3899269304729731072_n.jpg

Re: Απάντηση: Αστείες Εικόνες

Vodka .... πρωι-πρωι ? .....

Ποτε δεν τους καταλαβα (τους ρωσους).
Ακομα και με -20 ... καφεδακι (εστω, νες).
Αντε τσαγακι (ντεφι να γινει).

Οι Ρώσοι μόνο; Κάνε μια βόλτα στην Κρήτη. Ούτε καν 8, νωρίτερα!

Οντως ... ΚΑΙ οι κρητικοι.
Απλα εχω δεκαετιες να πατησω Κρητη (Μοχο).
Ομως για να ακριβολεκτουμε ... ρακι πινουν.

Ρατσι :proud:

Ε ναι.

Εν τω μεταξύ βότκα δε μπόρεσα ποτέ να βάλω στο στόμα μου. Ρακί με το κιλό. Και δε βρίσκουμε με τίποτα εδώ το κέρατό μου, ενώ από βότκες να φαν κι οι κότες.

Καλό απόγευμα.......

Nope, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι δεν είναι έτσι.

Έχοντας δουλέψει επι 10 χρόνια και βάλε ταμίας σε τράπεζα, σας πληροφορώ ότι μετά απο μια δυο βδομάδες είτε λεφτά μετράς είτε χαρτοπετσέτες είναι ένα και το αυτό.

Ε ναι.

Εν τω μεταξύ βότκα δε μπόρεσα ποτέ να βάλω στο στόμα μου. Ρακί με το κιλό. Και δε βρίσκουμε με τίποτα εδώ το κέρατό μου, ενώ από βότκες να φαν κι οι κότες.

Jason ελπίζω να μην κάνεις καμμία κουταμάρα και πίνεις με το κιλό, χύμα τσίπουρα .
Το 90% είναι για κλωτσιές ποιοτικά .
Εμφιαλωμένο όσο θες!

Ε ναι.

βότκα το πιο καθαρό ποτό. Προτίμηση η Stolisnaya και για ιδιαίτερες περιπτώσεις Piperskaya

Τελευταία άρχισα να πίνω Russian Standard σκέτη , δίχως καν πάγο (την έπινα με χυμό ανανά που είναι πολύ γλυκός) ..... και το ωραίο είναι πως με ευχαριστεί άρωμα και γεύση . Πως αλλάζει ο άνθρωπος , τρώω πλέον και λεμόνι , εγώ που και το μανταρίνι μου φαινόταν ξινό , καλά για πορτοκάλι παλαιότερα ούτε λόγος.

Κρεπκαγια βοτκα 56%
Αψεντι 55%-70%
Μουρνορακη απο ορεινη κρητη 70+%

Παρ ολα αυτα μονο μουρνορακη μπορω πανω απο 2.

Καλημέρα.
Ας ανοιχτεί ένα νέο ΝΗΜΑ........ "Τι ποτό πίνετε, Προτάσεις, Κοκτέιλ, Θερμίδες, Οινόπνευμα κλπ".

Πολύ θα μου άρεσε.

Status
Not open for further replies.