Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
eirwneia-1898.jpg

asteies-fwtografies-17271.jpg

asteies-fwtografies-16184.jpg

asteies-fwtografies-17273.jpg

asteies-fwtografies-17286.jpg

asteies-fwtografies-17290.jpg

asteies-fwtografies-17205.jpg

Δεν το έβαλα για πολιτικούς λόγους αλλά οκ.Και καλά για την γκαντεμιά.Δλδ πρέπει να βάζουμε μόνο καινούργια αστεία? Και ποια θεωρούνται καινούργια?Δεν νομίζεις ότι είναι παρατραβηγμενο αυτό που γράφεις? Εμένα μου φάνηκε αστείο και γι'αυτό το έβαλα.Πολλά από αυτά που μπαίνουν κι εμένα δεν μου αρέσουν αλλά δεν κάθομαι να τα σχολιάσω.Πάω στο παρακάτω και τελείωσε.

Same Sh1t...Different Day..

Δεν το έβαλα για πολιτικούς λόγους αλλά οκ.Και καλά για την γκαντεμιά.Δλδ πρέπει να βάζουμε μόνο καινούργια αστεία? Και ποια θεωρούνται καινούργια?Δεν νομίζεις ότι είναι παρατραβηγμενο αυτό που γράφεις? Εμένα μου φάνηκε αστείο και γι'αυτό το έβαλα.Πολλά από αυτά που μπαίνουν κι εμένα δεν μου αρέσουν αλλά δεν κάθομαι να τα σχολιάσω.Πάω στο παρακάτω και τελείωσε.

Same Sh1t...Different Day..

Εσύ καλά κάνεις και πας στο παρακάτω, οι διαχειριστές όμως έχουν επιφορτιστεί με την εφαρμογή των κανονισμών. Ανάμεσα σ'αυτούς είναι και το να μη γίνονται υποδείξεις στους διαχειριστές. Προχωράμε.

Που να δεις οι μαμάδες που μιλούσαν με κάτι πουλάκια που μας κάρφωναν κιόλας τι πίνανε! :flipout:

Status
Not open for further replies.