…και δίπλα της ο Larry μα κοιτάει τα «χαρτιά» της 

Είσαι ευτυχής που έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τον allenatore να διδάσκει προπονητική στο γήπεδο κάθε 15 ημέρες....το ξέρω ότι δεν βλέπεις μπάλα.
Δεν βλέπω μπάλα αλλά ξέρω πως ο Μουστάκιας έχει κόψει καπίστρι χρόνια τώρα..Είσαι ευτυχής που έχεις την ευκαιρία να βλέπεις τον allenatore να διδάσκει προπονητική στο γήπεδο κάθε 15 ημέρες....το ξέρω ότι δεν βλέπεις μπάλα.![]()
Εν τω μεταξύ παγκοσμίως μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το τένις..Με το ζόρι να γουστάρουμε τένις.
Είχαμε και στο χωριό μας.
Αυτο έλειπε να μας κουβαληθεί και το συγκεκριμένο αν το αποφασίσουν οι μανατζαρέοι...Μην είσαι άδικος, υπάρχουν και χειρότερα.
Το μπέιζμπολ είναι να μπεις μέσα να αρπάξεις το μπαστούνι και να αρχίσεις να τους κυνηγάς.12 χρόνια εκεί, ένα ματς μπέιζμπολ δεν κατάφερα να δω. Το βρήκα αποκρουστικό
Το μπέιζμπολ είναι χειρότερο...
Μήν τούς αδικείς.Τό μππειζμπολ είναι τό μόνο σπόρ στόν κόσμο πού οι καλύτερες θέσεις θεατών βρίσκονται εντός τού αγωνιστικού χώρου καί αντί νά πληρώνουν πληρώνονται.Το μπέιζμπολ είναι χειρότερο...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.