Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
Μια χαρα αθλημα ειναι το τενις πολυ ωραιο, την δεκαετια του 80 που ειχε στο Στρεφη γηπεδο βολευ κατεβαζαμε το φιλε στο πατωμα και παιζαμε με ρακετες θαλασσης, αμα θες παιζεται και σε λαικες γειτονιες:p
Στα χωριά να δεις τι γίνεται..Σε κάθε χωριό εδώ που είμαι υπάρχει και από ένα γήπεδο τένις..
Στις παραλίες δε,τα τελευταία χρόνια έχουν εξασθενίσει οι σκέψεις περί καρυδώματος όσων παίζουν ρακέτες πάνω από τα κεφάλια μας. 🤗

Καμμία σχέση.
Στους Αμπελοκήπους το 70, 80, 90 γινόταν χαμός από γαύρους, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Είχε «βγάλει» και ονομαστά χουλιγκάνια.
Εξάρχεια, Ιλίσια, Ζωγράφου, Ψυχικό το ίδιο, πολύς λαός. Μόνο του Γκύζη ήταν βαζελογειτονιά.

Καμμία σχέση.
Στους Αμπελοκήπους το 70, 80, 90 γινόταν χαμός από γαύρους, τώρα δεν ξέρω τι γίνεται. Είχε «βγάλει» και ονομαστά χουλιγκάνια.
Εξάρχεια, Ιλίσια, Ζωγράφου, Ψυχικό το ίδιο, πολύς λαός. Μόνο του Γκύζη ήταν βαζελογειτονιά.
Ναι τριγυρνάγανε και έξω από την Λεωφόρο. Ε, ρε τι ακούμε. Σκέψου να μην είχαμε μεγαλώσει και στην περιοχή.

• Like
Reactions: Paris2018
Ναι τριγυρνάγανε και έξω από την Λεωφόρο. Ε, ρε τι ακούμε. Σκέψου να μην είχαμε μεγαλώσει και στην περιοχή.
Πότε μεγάλωσες παληκάρι εκεί;
Ρώτα τους δικούς σου να σου πούνε για τον Χρούμπες και τον Φτού και μετά έλα να μου πείς.
Μιλάς με γέννημα θρέμα Αμπελοκηπιώτη, γι αυτό το νου σου...

• Like
Reactions: GIANNIS7
Πότε μεγάλωσες παληκάρι εκεί;
Ρώτα τους δικούς σου να σου πούνε για τον Χρούμπες και τον Φτού και μετά έλα να μου πείς.
Μιλάς με γέννημα θρέμα Αμπελοκηπιώτη, γι αυτό το νου σου...
Είμαστε παντελώς off topic, οπότε το αφήνω εδώ. Παλικάρι πάντως, λίγο δύσκολο, δεν έχουμε και τόση διαφορά.

• Like
Reactions: Paris2018
Εγώ πάντως που έμεινα 20 χρόνια στα Κ.Πατησια μετρούσα μια μια τις ημέρες να φύγω από εκεί .Έχω και έναν ξάδελφο/φίλο στο Γκύζη , δεν έβλεπα καμία διαφορά όταν περνούσα καμιά βόλτα.
Σιγά τις γειτονιές.

• Like
Reactions: n_olympios
Από εικαστικής απόψεως ελάχιστες είναι οι γειτονιές που αξίζει να ζήσεις, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Ας εξηγήσει όμως κάποιος γιατί ο τύπος που μεγάλωσε στο Bronx ή στο East End μπορεί να είναι υπερήφανος γι αυτό ενώ ο Πατησιώτης όχι.

• Like
Reactions: GIANNIS7
272093315_1032302357352629_890686007772213731_n.jpg

Μια χαρα αθλημα ειναι το τενις πολυ ωραιο, την δεκαετια του 80 που ειχε στο Στρεφη γηπεδο βολευ κατεβαζαμε το φιλε στο πατωμα και παιζαμε με ρακετες θαλασσης, αμα θες παιζεται και σε λαικες γειτονιες:p
Sorry για το ΟΤ αλλα θυμηθηκα μικρος στα 80s που ενώναμε πολλα τετοια (μπρελοκ που ηταν της μοδας τοτε) και τα συνδεαμε σε 2 δεντρα / στυλους ΔΕΗ στις 2 πλευρες του δρομου, ''φτιαχνοντας φιλε'' και ετσι παιζαμε τενις με γηπεδο τον δρομο :)

(καθε φορα που περνουσε αυτοκινητο επρεπε να κατεβαζουμε το φιλε :p )

Attachments

• IMG_0149.JPG
    IMG_0149.JPG
    41.9 KB · Views: 56
Από εικαστικής απόψεως ελάχιστες είναι οι γειτονιές που αξίζει να ζήσεις, σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας.
Ας εξηγήσει όμως κάποιος γιατί ο τύπος που μεγάλωσε στο Bronx ή στο East End μπορεί να είναι υπερήφανος γι αυτό ενώ ο Πατησιώτης όχι.
Στο Bronx μπορείς να βρεις και κάνα ενδιαφέρον γκράφιτι..Στα Πατήσια όχι,κάτι καλικατζούρες φτιάχνουν. :)

Η ουσία είναι οτι αυτοί (οι περισσότεροι) αγαπούν αυτό που είναι και δεν θέλουν να γίνουν κάτι άλλο.
Τα υπόλοιπα έρχονται μόνα τους.

Status
Not open for further replies.