Αστείες Εικόνες

Status
Not open for further replies.
354467876_1355825421666986_7357667780299322645_n.jpg

• Like
Reactions: Paris2018
Κάτι 32αρια δείχνει όλη την επόμενη βδομάδα. Μάλλον έδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο στην αποκατάσταση της τεχνικής βλάβης.
Η βλαβη μαλλον οφειλόταν στην αλογιστη χρηση χαρτινων καλαμακιων...

...και γω που νόμιζα πως σώσαμε τη γη μας με χάρτινα καλαμάκια, ξύλινα κουταλάκια και φαγώσιμα κιλοτακια 😢...

Attachments

• simpsons-meme-about-how-banning-plastic-straws-excludes-so-many-other-man-made-distructions.jpeg
    simpsons-meme-about-how-banning-plastic-straws-excludes-so-many-other-man-made-distructions.jpeg
    53.8 KB · Views: 88
  • Like
Reactions: jimitsis
Που τα βρήκες τα χάρτινα ;
Εδώ όλοι πληρώνουν τον επιπλέον φόρο και έχουν πλαστικά.
Πέρασε και δεν ακούμπησε το χάρτινο .

• Wow
Reactions: Paris2018
Στην Αθήνα σου δίνουν πλαστικό μόνο αν έχεις βύσμα το αφεντικό ,γκόμενα τη σερβιτόρα, κολλητό τον ντιλιβερα.

Σε καφετέριες δυστυχώς παντού δίνουν χάρτινα. Goodys, kfc κλπ. Μάλιστα στο ΙΚΕΑ είχα πάρει χυμό για τον μικρό και είχαν ξεχάσει να βγάλουν τότε στην αρχή το πλαστικό καλαμάκι από το εργοστάσιο και μου το πήραν από τα χέρια, το πέταξαν στα σκουπίδια και μου έδωσαν χάρτινο... Παράνοια...

Σε καφετέριες δυστυχώς παντού δίνουν χάρτινα. Goodys, kfc κλπ. Μάλιστα στο ΙΚΕΑ είχα πάρει χυμό για τον μικρό και είχαν ξεχάσει να βγάλουν τότε στην αρχή το πλαστικό καλαμάκι από το εργοστάσιο και μου το πήραν από τα χέρια, το πέταξαν στα σκουπίδια και μου έδωσαν χάρτινο... Παράνοια...
Στα μεγάλα μαγαζιά όπως το ΙΚΕΑ προφανώς έχουν χάρτινα αλλά στις περισσότερες καφετέριες πλαστικά έχουν.
Χάρτινα πολύ σπάνια θα πετύχω.
Όχι βέβαια ότι με νοιάζει .
Μια χαρά είναι και τα χάρτινα από την στιγμή που δεν αλλάζουν την γεύση του καφέ.

Status
Not open for further replies.