Αστικό τοπίο...

Έτσι, για να μην τη λέμε μόνο στον @takisot σήμερα, δεν ξέρω, με ξενίζει το αδικαιολόγητο ανεστίαστο. Θα την προτιμούσα με μη-lensbaby φακό.
Δεν θα διαφωνήσω , εν μέρη και εμένα δεν μου αρέσει όχι το ανεστιαστο ως σκεψη με την χρήση του συγκεκριμένου φακού αλλά το μέγεθος του ,

η σκεψη μου ήταν να κλειδώσει το εστιασμένο κάδρο στην ματιά του παρατηρητή , το πετυχαίνει η συγκεκριμένη αλλά όχι 100% , ήθελε να είναι κατά τη γνώμη μου πιο ήπιο σε ανάπτυξη και διαβάθμιση blur το slice του συγκεκριμένου Lensbaby (αυτό ρυθμίζεται χειροκίνητα από το διάφραγμα του , ήταν το Lensbaby edge 80mm.)

Δυστυχώς η GX80 είχε ένα πολύ μικρό σκόπευτρο και δεν μπορούσες να εχεις την εικόνα 100% πιάτο όπως τώρα στην οθόνη για να παραμετροποιησεις την φωτό. Το δεύτερο πρόβλημα ήταν οτι ήταν πραγματικό snapshot απο πολύ κοντά και δεν πρόλαβα να την ξανά επαναλαβω με αλλες ρυθμίσεις γιατί ο κύριος γύρισε και μου τα χώσε αφού την τραβηξα και με μηχανικό κλείστρο :geek:

• Like
Reactions: toupia
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: cacau
Η πρώτη μου αρέσει πολύ αλλά θα ξύριζα μια φέτα χαμηλά στα ανεστιαστα λουλούδια που καταλαμβάνουν αρκετό χωρο και θα την έβγαζα 16:9

Last edited:
Ήθελε ένα τσικ πιο πίσω για να μην κόβεται η κάτω αριστερά γωνία της "κυψέλης"...