Αστικό τοπίο...

Το παλεύω όποτε με παίρνει για να μην το ξεχάσω το σπορ.
Thanks φίλοι μου!

Panos_adgr, όπως λέει κι η υπογραφή του Δημήτρη, το ενδιάμεσο είναι το λιγότερο σημαντικό στοιχείο στη φωτογραφία.
Ωραία ατμόσφαιρα !

Έτσι είναι. Είναι τραβηγμένη με μια απλή compact Sony των 6 megapixel με ρύθμιση sepia. Αυτή η μηχανούλα τραβούσε ωραίες φωτό! Ήταν η πρώτη μου ψηφιακή. Αλλά όπως λέτε το ενδιάμεσο είναι το λιγότερο σημαντικό. :)

Όποιος έχει περάσει "γεφυράκι" του Δούναβη χειμώνα με μείον και "αεράκι" σίγουρα το θυμάται... :flipout::bigcry:

...ωραίο mood!

Δημήτρη έχω μείνει δύο φορές στην Βιέννη. Και της δύο έμενα στην 20ή περιοχή λίγο πιο δίπλα από την γέφυρα που έχω τραβήξει την παραπάνω φωτογραφία. Δεν μπορώ να ξεχάσω ακόμα το κρύο από το οποίο μούδιαζε το στόμα μου και δεν μπορούσα να μιλήσω!

Έκανα το "λάθος πέρασμα" στην Βουδαπέστη, χρειάστηκε καυτερή σούπα γκούλας σε ζεστό φαγάδικο για να ξαναποκτήσω επαφή με το περιβάλλον...

Έκανα το "λάθος πέρασμα" στην Βουδαπέστη, χρειάστηκε καυτερή σούπα γκούλας σε ζεστό φαγάδικο για να ξαναποκτήσω επαφή με το περιβάλλον...

Το έχω πάθει κι εγώ. Βρέθηκα κάποια στιγμή σε ένα βουνό περιφερειακά της Βιέννης και από το κρύο κόντεψα να πέσω κάτω... Έφαγα μια καυτή μοσχαρόσουπα και χυμό πορτοκάλι και κοίταγα από το τζάμι πότε θα έρθει το λεωφορείο στην στάση για να μπω κατ' ευθείαν μέσα.:D

31767018780_eabdc35402_h.jpg

Θέα από την κορυφή του ΚΠΙΣΝ

Πολυ ωραια του skysound. Ιωσηφ κλασικη αλα καρτ ποσταλ. Ο φακος απεδωσε αρκετη λεπτομερεια.