Αστικό τοπίο...

Σημερα μου εδωσα ρεπο και βγηκα μια κοντινη βολτα ΜΟΝΟΣ στο Αλσος Στρατου.
Τοσο καιρο που εχω να ανεβασω, εχουν αλλαξει τοσα πραγματα, εχω ξεχασει αλλα τοσα.

dekyopd-9bedc201-9932-4232-8f93-1f51dedc85bb.jpg

Καιρό είχαμε να σε δούμε φίλε, μας έλειψες! Ωραίες λήψεις, έχουν λίγο θόρυβο - πες ρυθμίσεις (αν σε αφήνουν οι γυναίκες σου... ).

Και μια SciFi...
Καιρό είχαμε να σε δούμε φίλε, μας έλειψες! Ωραίες λήψεις, έχουν λίγο θόρυβο - πες ρυθμίσεις (αν σε αφήνουν οι γυναίκες σου... ).
Πολύ πρόχειρη επεξεργασία, εξ ου και ο θόρυβος.
Ρυθμίσεις, ISO απο 100 εως και 2500 (ξεχασμένο auto iso).
Κατέβασα το noise reduction στο 10% για να μη λασπωσουν.
Στις περισσοτερες boost-αρισα την εκθεση τουλάχιστον 2-3.5 stops .
Στην ουσία, προσπαθώ να μάθω ξανά τις DSLRs μετά την αποκλειστική ενασχόληση με τα κινητά 🤨

"Μακρινέ μου φίλε του '65 και του '72
Πού χάθηκες χωρίς πατρίδα, χωρίς σημαία
Πώς βρέθηκες στα νυχτοπάζαρα στους πέντε δρόμους
Μακρινέ μου φίλε του '65 και του '72"

IMG_0752_edit2_resize.JPG

Last edited:
Φίλε toupia δείχνεις πάθος, μεγάλη όρεξη, μεγάλη θέληση για να μάθεις και τελευταία βλέπω τρομερή βελτίωση στις φωτογραφίες σου.
Έχω να πιάσω την φωτογραφική λόγο υποχρεώσεων περίπου 10 μέρες και σε ζηλεύω.
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα.

Φίλε toupia δείχνεις πάθος, μεγάλη όρεξη, μεγάλη θέληση για να μάθεις και τελευταία βλέπω τρομερή βελτίωση στις φωτογραφίες σου.
Έχω να πιάσω την φωτογραφική λόγο υποχρεώσεων περίπου 10 μέρες και σε ζηλεύω.
Ένα μεγάλο μπράβο από μένα.
Μ@νος, ευχαριστώ, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζω τα καλά λόγια. Βγάζω 2000 φωτογραφίες το μήνα. Οι 1000 είναι "καλλιτεχνικές". Από αυτές, ανεβάζω 20 και αρέσουν οι 2. Χμ...
Όπως και να 'χει, περνάμε όλοι καλά, όταν ανεβάζουμε και όταν σχολιάζουμε, οπότε συνεχίζουμε!
Λείπεις! Περιμένουμε και τις νεότερες δικές σου, μαζί με σχόλια για την αγορά του Sigma 16mm f/1.4!