Αστικοί, περιαστικοί & υπεραστικοί μύθοι

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Σχετικα με τις ενεσεις που σου εκανε ο γιατρος για τον ωμο σου. Εκτιμω πως σου τραβηξε κορτιζονες, αν ισχυει αυτο, απλα "κουκουλωσε" τον πονο.

Η τενοντιτιδα στον υπερακανθιο (η φλεγμονή του τενοντα του υπερακανθιου για την ακριβεια δηλαδη), σε καμια περιπτωση δεν εξαφανιζεται με δυο (οποιουδηποτε ειδους) ενεσεις. Ειμαι παθων (για δεκαετια και βαλε) και εχω την σχετικη εμεπιρια. Εχω κανει επισης κορτιζονες ακριβως πανω στον τενοντα...

Επαναλαμβανω, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ.

Πιθανόν να του έκανε την νέα μόδα με τα αιμοπετάλια που παίρνουν από τον ίδιο τον ασθενή ... ας μας πει ο Βλάσης ... εγώ πέρυσι, μερική ρήξη υπερακανθίου την ''έφερα'' με άφθονο κολύμπι (μόνον πρόσθιο) και ειδικές ασκήσεις ... αν δεν τα κατάφερνα θα δοκίμαζα τα αιμοπετάλια ...

Γι αυτό λέω ότι ειδικά για την υγεία, προτιμώ να μασώ παρά να μιλώ. Κι ότι σε θέματα υγείας (από τα απλά ως τα πιο σοβαρά) πρέπει να μιλά μόνο ο γιατρός κι όλοι οι άλλοι να σωπαίνουμε. Ειδικά για θέματα ζόρικα, όπως είναι οι μη εύκολα αντιμετωπίσιμες ασθένειες.

Δεν μπορω να καταλαβω πως πηγε η κουβεντα στην επιστημοσυνη των γιατρων.
Την αμφισβητησα ? Προσπαθω να βαλω καποιον σχετικο (απ'την αρχη του νηματος)
να μας πει αν υπαρχουν 2-3 αδιασειστα στοιχεια οτι ο SIV των χιμπατζηδων δεν
"μαγειρευτηκε" να γινει ο HIV των ανθρωπων.

Δεν με ενδιαφερει ποτε συνεβη. Αν εγινε με ενδιαφερει !

Φυσικά και θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και το πότε, καθώς αν υποθέταμε ότι όντως "μαγειρεύτηκε" κάτι, την εποχή που θα έπρεπε να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε ακόμα η γνώση και τα μέσα ούτε καν για να αποπειραθεί κάποιο "μαγείρεμα", πόσο δε μάλλον τα τελεσφορήσει κιόλας...

Όλες οι θεωρίες συνωμοσίας, επάνω σε πιθανά σενάρια στηρίζονται. Όταν κάτι δεν αποκλείεται, δεν σημαίνει ότι απαραιτήτως είναι αποδείξιμο επειδή είναι πιθανό.

Δηλαδή αν πω ότι πετάω θα πρέπει εσύ να φέρεις αδιάσειστα στοιχεία ότι δεν μπορώ να πετάξω.
Και μέχρι τότε εγώ θα περιγράφω πόσο ωραίο είναι το ηλιοβασίλεμα από την κορυφή του Έβερεστ που πετάχτηκα εχθές το βράδυ για φραπεδάκι...
Ίσως μέχρι τότε να πείσω και άλλους να το δοκιμάσουν. :smile:

Φυσικά και θα έπρεπε να σε ενδιαφέρει και το πότε, καθώς αν υποθέταμε ότι όντως "μαγειρεύτηκε" κάτι, την εποχή που θα έπρεπε να συμβεί αυτό, δεν υπήρχε ακόμα η γνώση και τα μέσα ούτε καν για να αποπειραθεί κάποιο "μαγείρεμα", πόσο δε μάλλον τα τελεσφορήσει κιόλας...

ειναι θεμελιωδης ερωτημα για την κουβεντα μας,το 81 παρατηρηθηκε και λεγεται οτι εμφανιστηκε στις αρχες του 20ου αιωνα,και το πρωτο καλα τεκμηριωμενο κρουσμα στο Κονγκο το 1959..

Βρε παιδιά, η ικανότητα του συνομιλητή να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα είναι βασικό στοιχείο, ας μην το μηδενίζουμε.
Και απο την άλλη η επικοινωνία, ακολουθούμενη με ένα καρότσι αποδεικτικά έγγραφα, δεν ήταν ποτέ στα φόρτε της.

Οπότε συζήτηση να γίνεται αλλά να είμαστε τουλάχιστον επιφυλακτικοί με τα συμπεράσματα... αυτό νομίζω αρκεί!

Η γνώμη μου είναι ότι στα μυαλά κάποιων τρελών ηγετών σίγουρα βρίσκονται και βιολογικά όπλα, ίσως και τροποποιημένοι υιοί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να φτιαξουν από το μηδέν βέβαια.
Τώρα όσον αφορά την περιρρέουσα φήμη για συνωμοσία ώστε να ελαττώσουν τον πληθυσμό της γης δεν μπορώ να την συμμεριστώ. Ποιό είναι το όριο του πληθυσμού, ποιο το όριο της παραγωγικής δύναμης κτλ κτλ
Απο τις γρίππες κάθε χρόνο έχουν πεθαίνει πολλοί περισσότεροι... θα μπορούσαν με φυσικό λοιπόν τρόπο να κρατήσουν για την πάρτη τους το εμβόλιο και να πετύχουν τους στόχους τους πολύ πιο εύκολα, έτσι δεν είναι? Άρα...

Απάντηση: Re: Αστικοί, περιαστικοί & υπεραστικοί μύθοι

Παρακαλω μην μου στειλετε warning για posthunding :p

Depopulation.

Καλά...θα σου στείλουμε άλλο warning:

Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν,
Εσύ, δεν είσαι Λάκωνας,
Πάρε ένα warning..

:D

Δηλαδή αν πω ότι πετάω θα πρέπει εσύ να φέρεις αδιάσειστα στοιχεία ότι δεν μπορώ να πετάξω.
Και μέχρι τότε εγώ θα περιγράφω πόσο ωραίο είναι το ηλιοβασίλεμα από την κορυφή του Έβερεστ που πετάχτηκα εχθές το βράδυ για φραπεδάκι...
Ίσως μέχρι τότε να πείσω και άλλους να το δοκιμάσουν. :smile:

Αυτή είναι όλη η ουσία!
α) Κάποιος λέει ότι το AIDS ήταν αποτέλεσμα μετάλλαξης ιού που προϋπήρχε στους πιθήκους και πέρασε στους ανθρώπους.
Αν του πω ότι δεν τον πιστεύω, μου φέρνει σαν απόδειξη όλη την βιολογική επιστήμη και άπειρα παραδείγματα ιών που πέρασαν από άλλα ζώα στον άνθρωπο.

β) κάποιος λέει ότι το AIDS είναι αποτέλεσμα σχεδιασμού σκοτεινών κύκλων που θέλανε να χτυπήσουν τους μαύρους, τους ομοφυλόφιλους, τους αναξιοπαθούντες γενικώς και πάει λέγοντας!
Αν του πω ότι δεν τον πιστεύω -γιατί παρεμπιπτόντως έχω και ένα σωρό λογικά επιχειρήματα- όχι μόνο δεν μου φέρνει αποδείξεις αλλά μου ζητάει να αποδείξω εγώ γιατί δεν τον πιστεύω.

Ελπίζω διακαώς να μπορούν να διακρίνουν άπαντες τη λογική ασυνέχεια και το ότι αυτό που κάνουν δεν είναι ενημέρωση ή συζήτηση αλλά στην ουσία απαιτούν να καταπιείς αμάσητο ότι σου λένε.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Αστικοί, περιαστικοί & υπεραστικοί μύθοι

:flipout: :flipout: :flipout:

Αυτός μετράει για τέτοιος; :p

Τώρα να το ρίξω στο πληκτρολόγιο? ...μπα!
είμαι τόσο ανορθόγραφος που ακόμα και η αυτόματη μετάφραση μου κάνει πλάκα :flipout:

:ernaehrung004:

Ας καταθέσω κι εγώ κάποια ψήγματα γνώσης για τους ανυποψίαστους μοτοσυκλετιστές:

helmet.jpg

Εμπεριστατωμένη και ενδελεχής ανάλυση του θέματος εδώ.