Astra 28 E_η τρίτη επιλογή!

Το ένα κανάλι είναι για το Euro, στο άλλο ξεκινάει ο τελικός γυναικών στο Roland Garros, το άλλο έχει κατατακτήριες MotoGP, και τα άλλα κάτι έχουν....
Ολα σε 16/9 με πολύ καλή εικόνα για SD.
Τελικά μετά τις τελευταίες μαυρίλες στον hotbird, νομίζω ότι οι 28 μοίρες πάνε για δεύτερη επιλογή και όχι για τρίτη.
Πρώτη επιλογή οι 19.2 μοίρες ελέω HD και premiere
*Εξαιρούνται οι συνδρομητές της ακατανόμαστης

Ανεκαθεν αυτα τα καναλια, εχουν παρα πολλες live μεταδοσεις απο συναυλιες, φεστιβαλ, αθλητικα και οτι αλλο μπορειτε να φανταστειτε. Το προγραμμα τους ομως ειναι δυσευρετο. Χαριν σε αυτα τα καναλια ας πουμε, δεν εχω χασει ουτε ενα τουρνουα snooker (παντα live).
(Θεσσαλονικη, παρακεντρα με πιατο 1.10, κεντρο:αστρα 19)

Οντως δειχνουν διαφορα events και ειναι πολυ ποιοτικα. Θυμαμαι οταν ειχε αγγλικο FA cup, εδιναν ρεσιταλ!!! Ζωντανοι αγωνες και μετα εκτεταμενα στιγμιοτυπα απο ολους τους αγωνες, επαναλαμβανομενα ολο το βραδυ!!!!

Ληψη απο Αθηνα με Τ-90 Wave frontier και Yu-mi δεκτη (ΑΝΤΕ να βγει το ντισεκ στον καθρειν επιτελους!!!!!:twoguns::twoguns:)

Όντας στη Ρόδο χρησιμοποιώ πιάτο 2.40 για τις 28.5 μοίρες και μέχρι πρόσφατα τον pace ως αποκωδικοποιητή, ο οποίος ναι μεν μου κατέβαζε το sky sports hd1 και 2, αλλά λόγω συνδρομής δεν τα έβλεπα. Τώρα με τον dm800 δεν μπορώ καν να τα κατεβάσω. Μήπως δεν έχουν καλή λήψη στη Ρόδο;

Όντας στη Ρόδο χρησιμοποιώ πιάτο 2.40 για τις 28.5 μοίρες και μέχρι πρόσφατα τον pace ως αποκωδικοποιητή, ο οποίος ναι μεν μου κατέβαζε το sky sports hd1 και 2, αλλά λόγω συνδρομής δεν τα έβλεπα. Τώρα με τον dm800 δεν μπορώ καν να τα κατεβάσω. Μήπως δεν έχουν καλή λήψη στη Ρόδο;

george k φαινεται πως δεν μπορείς να τα έχεις όλα...
Δυστυχώς προς το παρόν το τιούνερ dvb-s2 του 800αρη είναι αρκετά αναίσθητο, οπότε λογικά δεν κατεβάζεις όσα κατεβαζες με το ίδιο πιάτο με τον Pace. Ειναι πάντως βελτιώσιμο με λογισμικό, οπότε ...αναμένουμε!
Η λήψη βεβαια δεν θα ήταν πανίσχυρη και πριν (στην περίπτωση αυτή θα τα κατέβαζες)

Voreios συμβαίνει το εξής οξύμωρο. Στον hd 800 κατεβάζω το sky sports hd3 ενώ στον pace όχι! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να διορθωθεί ο 800άρης μέσα στα επόμενα updates.

2.40μ έχω κι εγώ στη Ρόδο, αλλά στις συχνότητες των συγκεκριμένων καναλιών έχω κανονικά ένδειξη σήματος από τον DM800. Οπότε κάτι άλλο πρέπει να κοιτάξεις φίλε george k.

Πρέπει να έχει φύγει το πιάτο μάλλον. Κάποιος μου είπε ότι και το lnb μπορεί να είναι αιτία για κακή λήψη. Αλήθεια είναι ότι το έχω 3 χρόνια και είναι τετραπλό. Κοινώς κοστίζει η αλλαγή του. Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο;

Re: Απάντηση: Astra 28 E_η τρίτη επιλογή!

2.40μ έχω κι εγώ στη Ρόδο, αλλά στις συχνότητες των συγκεκριμένων καναλιών έχω κανονικά ένδειξη σήματος από τον DM800. Οπότε κάτι άλλο πρέπει να κοιτάξεις φίλε george k.

Πάνο τις συγκεκριμένες συχνότητες τις κατέβασες χειροκίνητα ή στις βρήκε μόνος του ο dm800; Αν τις κατέβασες χειροκίνητα μπορείς να μου στείλεις ενα pm με τις ακριβείς επιλογές που έκανες μπας και έκανα κάτι λάθος;Thanks

Γιώργο, επειδή το πιάτο το έχω κινητό, δεν σκάναρα τους δορυφόρους. Απλά πέρασα τα settings του Likra κι εκεί μέσα έχει όλα τα κανάλια από όλους τους δορυφόρους. Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ (θέλει εγγραφή εάν δεν έχεις κάνει ήδη, αλλά είναι free)