Astra 2C - 28 E, έγινε η αρχή!

Γιωργο ποιον δεκτη χρησημοποιεις ? Υπαρχουν μεγαλες διαφορες ως προς την ευαισθησια στων Tuner τους.

Κωστα ο 2C τουλαχιστον στον Αγιο Νικολαο παλιοτερα απ τις 19.2Ε ηταν δυσκολος αλλα δεν γνωριζω τωρα αν δειχνει ευκολοτερος. Με 1.85μ εχεις ελπιδες.

Η συχνότητα εκπέμπει ήδη, φορτώνονται σαν 7700-1-2-3-4 και όπως έμαθα είναι το Five και τα ...υποκανάλια του (Five Life, Filve Life+1, Five Us και ενα ακόμη που μου διαφεύγει τώρα), τα οποία εκπέμπουν και απο αλλες συχνότητες των 2Α ή 2Β. Οφελος θα υπάρξει ίσως μόνο στα ΝΑ , αν η νέα συχνότητα είναι ευκολότερη απο τις παλιές (η μία ήταν 12304Η). Μαλλον το Five μαζεύεται σε ένα πομπό πλέον

Η συχνότητα εκπέμπει ήδη, φορτώνονται σαν 7700-1-2-3-4 και όπως έμαθα είναι το Five και τα ...υποκανάλια του (Five Life, Filve Life+1, Five Us και ενα ακόμη που μου διαφεύγει τώρα), τα οποία εκπέμπουν και απο αλλες συχνότητες των 2Α ή 2Β. Οφελος θα υπάρξει ίσως μόνο στα ΝΑ , αν η νέα συχνότητα είναι ευκολότερη απο τις παλιές (η μία ήταν 12304Η). Μαλλον το Five μαζεύεται σε ένα πομπό πλέον

ειναι και αυτο παντως μια καλη αρχη

Last edited:
Εχω πληροφορίες ότι...η γνωστή Al Kaida σκέφτεται να ανατινάξει τον Astra2D, οπότε μετα θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν τον 2C για τα Μπιμπισιά!
Δυστυχώς μετά ξύπνησα και δεν μπόρεσα να μάθω περισσότερες λεπτομέρειες!
Υποθέτω πάντως ότι η Al Yunanistan και όλα τα ελληνικά φόρα θα δώσουν κάθε δυνατή βοήθεια στην αξιοσέβαστη μουσουλμανική οργάνωση ..ώστε να επιτελέσει το θεάρεστο έργο της!

δεν επιτρεπετε η συζητηση με θεματα τρομοκρατικων ενεργειων ο μεγαλος αδερφος παρακολουθει και θα ηταν αδικο να μην γινει η ως ανω ανατιναξις:BDGBGDB55:

Re: Απάντηση: Astra 2C - 28 E, έγινε η αρχή!

Δηλαδή το βράδυ να σκανάρω την μπάντα η δεν θα πιάσω τίποτα με το 1,10 πιάτο μου?

πως φαινεται ο Δορυφορικαριος.......9 μοιρες οξω απο εδω ειναι αλλα εκει με 1.10 ακουνητο θελει να δει και την σκοτεινη πλευρα της σεληνης αν ειναι δυνατον....

α παε νε να ανεβασεις κανα εργο της προκοπης να δουμε ..που θες και Astra 2c