Οπότε 1,10 είναι το κάτοπτρό σου (για να είμαστε ακριβείς). Εννοείται πως είναι ανώτερο το op125 αλλά σημασία έχει να κάνεις τη δουλειά σου έστω και με αυτό που έχεις.1,20χ1,10 έχω για αυτό έχω γράψει και 1,20 και 1,10. Είναι λίγο μικρότερο από το OP125, για αυτό είπα παρόμοιο. Διαφορά προφανώς και έχουν, αλλά αφού με καλύπτει αυτό που έχω, δεν σκοπεύω να ανεβώ.
alkis72 δεν ξέρω αν βγαίνει με ένα μέτρο επειδή δεν έχω τέτοιο πιάτο στις 28.
Αν επιτρέπεται, γιατί τέτοιο κόλλημα με αυτή την συχνότητα?
Λογικά θα μείνει στον 2Ε, αλλά θα το δούμε στην πορεία αυτό.
Νίκο, το footprint του 2G έχει μέσα την Θεσσαλονίκη, οπότε λογικά πρέπει να είναι καλύτερα από την Αθήνα, όπου έρχεται αρκετά δυνατά.
Ναι.Να υποθεσω οτι και στον 2G εχουμε Uk beam
H 11836 δεν ηταν ποτε στον 2F.
Αναφορα σημερα απο φιλο με OP125 απο περιοχη βαρδαρη Θεσσαλονικης ολες οι συχνοτητες του 2Ε κατεβαινουν με σηματα απο 7 έως 8.8db! Σταθεροτατη ληψη ολο το 24ωρο. φυσικα σημα 0 στον 2F, και σημα κοντα στα 12db στον 2G. αναπολησαμε ξανα την εποχη των 2Α, 2Β με τα ωραια 12αρια του σε αυτη τη διαμετρο. Η παραπανω αναφορα συναδει αμεσα με αλλη που διαβασα σε αλλο φορουμ με 1.30 που εχει λιγο παραπανω. θα προσπαθησω να τσεκαρω και στον γνωστο με το mabo 1.85 απο περιοχη Παπαφη.
Οσοι λοιπον με αντιστοιχη διαμετρο 1.20 και πανω δεν πιανουν 24ωρο ολες τις συχνοτητες του 2Ε να κοιταξουν την εγκατασταση τους. παντως εχει δυσκολεψει γενικα ο 2Ε, αφου πριν 6 μηνες εβγαινε πολυ οριακα και σε 1μ σε Θεσσαλονικη. τωρα χανονται καποιες για πολλες ωρες της ημερας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.