Aγαπητέ Στέλιο πράγματι διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα και σε άλλες συχνότητες και στον ASTRA 19.2.Kαι πράγματι έχω τρία με τέσσερα wifi σήματα έδω που μένω.Το δικό μου δίκτυο WIFI to έχω απενεργοποιημένο.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;
Εγω πιστευω οτι αξιζει αυτος ο δορυφορος. Υπαρχουν πολλα HD καναλια. Υπαρχει το Deluxe Music HD, με διαφορετικη καπως μουσικη. Τα καναλια HD καλυπτουν ολο το φασμα ταινιων, ντοκυμαντερ και καναλια ενηλικων.
Για αθλητικα περα απο το Ολλανδικο Sport1 HD, τα υπολοιπα δεν ειναι και τοσο ενδιαφεροντα μιας και δεν εχουν δικαιωματα πολλων σημαντικων αθληματων.
Γενικα ο δορυφορος αυτος εχει πολλα κοινα καναλια με τους δορυφορους Eutelsat 9E και Thor 0.8W. Σε καθε περιπτωση ο δορυφορος αυτος εχει τα περισσοτερα HD καναλια σε σχεση με τους 2 αλλους. Ο Eutelsat 9E υπερτερει οτι εχει αποκλειστικα τα καναλια MYZen TV HD και Cmusic.
Ο αλλος δορυφορος Thor 0.8W εχει περισσοτερα καναλια SD με πολυ καλα αθλητικα πακετα και προσφατως εχουν αρχισει να εκπεμπουν και εκει HD καναλια Αθλητικων, περα απο τα λοιπα HD καναλια τα οποια επισης εναι αρκετα.
Η επιλογη του Astra 3B σε καθε περιπτωση ειναι μια πολυ καλη προσθηκη λογω της ευκολια ληψης που μπορει να γινει διοτι το σημα ειναι πολυ δυνατο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.