Astra 3B

Re: ASTRA 3B

Προσθηκη των καναλιων national geo wild hd και του ποιοτικου μουσικου καναλιου i-concerts hd στη συχνοτητα 12070VFEC5/6 για λογαριασμο του
SatBG.Το μουσικο καναλι αυτη τη στιγμη αναμεταδιδεται ελευθερα.

Αντικατασταση του National geo WILD HD με το Νational geographic HD για την βουλγαρικη πλατφορμα και προσθηκη του DELUXE LOUNGE HD στη συχνοτητα 12032Η27500FEC9/10 DVB-S2QPSK,σε κωδικοποιηση Ιrdeto,conax,
cryptoworks.

Για τους λατρεις της κλασσικης μουσικης και οπερας η βουλγαρικη πλατφορμα SatBG προσεθεσε το ποιοτικο καναλι Unitel Classica HD.Παραμετροι ληψης 12032H,SR27500,FEC9/10,QPSK,DVBS-2.

Τα καναλια της κρατικης τσεχικης τηλεορασης CT1,CT2,CT4,CT24, μεταφερθηκαν απο τον δυσκολο δορυφορο ΑSTRA3A στον πανευρωπαϊκο ASTRA3B και πιο συγκεκριμενα στη συχνοτητα 12525V,SR27500,FEC3/4.Με κατοπτρο NECO T-90 λαμβανεται στην Αθηνα με 11,5db σε δεκτη
DREAMBOX 8000.

Αυτη ειναι η ειδηση της ημερας !!!

Αρκετος κοσμος οχι μονο στην Ελλαδα αλλα σε ολη την Ευρωπη επιθυμουσε να λαμβανει τα τσεχικα κρατικα, κατι που απο τον πολυ δυσκολο 3Α ηταν πολυ δυσκολο εως αδυνατο.

Ευχαριστουμε :ernaehrung004:

Το flysat δειχνει ομως να εκπεμπει απο την περιορισμενης καλυψης Europe και οχι απο την Europe Wide. Δεν ειμαι και τοσο βεβαιος αν αληθευει, διοτι με 80εκ στην Αθηνα δεν θυμαμαι να βγαινει σε Europe Beam συχνοτητα 11+ dB. Επειτα ποιος ο λογος τα υπολοιπα του CS (μεσα και το CT1 HD) και Slovak Link να βγαινουν απο Europe Wide αλλα η 12525V να μην. Αν και στην Κρητη και περισσοτερο Κυπρο υπαρχει σχετικα ευκολη ληψη τοτε ειναι λαθος το flysat και επιβεβαιωνεται η μεταδοση απο την Europe Wide.

Αυτα που μενουν στον 3Α λοιπον ειναι οι αυστριακοι Ρ/Σ και αρκετα ενδιαφεροντα γερμανοφωνα feeds για οσους ασχολουνται με το αθλημα.
Αντε να αδειασει κι αυτος σιγα σιγα. Αρκετον κοσμο ταλαιπωρησε οπως και το αδερφακι του 2D.

Απάντηση: ASTRA 3B

Αναφορα απο θεσαλονικη με οπτικομ. Τ90. Η 12525βV. ερχεται 13.5 db
Με το 185 ΜΑΒΟ στα 16db. Για τον Χρηστο . Akai=takis:a0210:

Γνωρίζει κανείς εάν οι συχνότητες 12110Η DVB-S2/8PSK 27500 3/4 και 12207 V DVB-S2/8PSK 27500 3/4 κατεβάινουν δύσκολα με πιάτο ενός μέτρου στα δωδεκάνησα;
Ο δέκτης μου βγάζει μηδενικό σήμα στις συγκεκριμένες συχνότητες και δεν ξέρω εάν φταίει το tuner του.Έχω amiko alien 8900

Δεν υπάρχει λόγος να έρχονται με διαφορετικό επίπεδο σήματος στα Δωδεκάνησα από τις υπόλοιπες συχνότητες. Οι δύο αυτές συχνότητες ανήκουν στην πανευρωπαϊκή δέσμη (Europe Wide) του 3B και έτσι θα πρέπει να φέρνουν επίσης παρόμοιο σήμα στη περιοχή σου.

Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση σου.Πράγματι είναι περιεργο απο τη στιγμή που λαμβάνω τις υπόλοιπες συχνότητες κανονικά.Κρίμα γιατι εκπέμπει το travel hd στην μία απο τις δύο.

Μηπως εχεις καμια παρεμβολη απο wifi? Σε αλλους δορυφορους εχεις παρομοιο προβλημα με συχνοτητες?

Aγαπητέ Στέλιο πράγματι διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα και σε άλλες συχνότητες και στον ASTRA 19.2.Kαι πράγματι έχω τρία με τέσσερα wifi σήματα έδω που μένω.Το δικό μου δίκτυο WIFI to έχω απενεργοποιημένο.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Αξίζει κατά την γνώμη σας η προσθήκη αυτού του δορυφόρου?
Ενδιαφέρομαι κυρίως για αθλητικά και για HD κανάλια.

Last edited by a moderator:
Εγω πιστευω οτι αξιζει αυτος ο δορυφορος. Υπαρχουν πολλα HD καναλια. Υπαρχει το Deluxe Music HD, με διαφορετικη καπως μουσικη. Τα καναλια HD καλυπτουν ολο το φασμα ταινιων, ντοκυμαντερ και καναλια ενηλικων.
Για αθλητικα περα απο το Ολλανδικο Sport1 HD, τα υπολοιπα δεν ειναι και τοσο ενδιαφεροντα μιας και δεν εχουν δικαιωματα πολλων σημαντικων αθληματων.

Γενικα ο δορυφορος αυτος εχει πολλα κοινα καναλια με τους δορυφορους Eutelsat 9E και Thor 0.8W. Σε καθε περιπτωση ο δορυφορος αυτος εχει τα περισσοτερα HD καναλια σε σχεση με τους 2 αλλους. Ο Eutelsat 9E υπερτερει οτι εχει αποκλειστικα τα καναλια MYZen TV HD και Cmusic.

Ο αλλος δορυφορος Thor 0.8W εχει περισσοτερα καναλια SD με πολυ καλα αθλητικα πακετα και προσφατως εχουν αρχισει να εκπεμπουν και εκει HD καναλια Αθλητικων, περα απο τα λοιπα HD καναλια τα οποια επισης εναι αρκετα.

Η επιλογη του Astra 3B σε καθε περιπτωση ειναι μια πολυ καλη προσθηκη λογω της ευκολια ληψης που μπορει να γινει διοτι το σημα ειναι πολυ δυνατο.

Aγαπητέ Στέλιο πράγματι διαπιστώνω ότι έχω πρόβλημα και σε άλλες συχνότητες και στον ASTRA 19.2.Kαι πράγματι έχω τρία με τέσσερα wifi σήματα έδω που μένω.Το δικό μου δίκτυο WIFI to έχω απενεργοποιημένο.Μπορώ να κάνω κάτι για αυτό;

Υπαρχει ενα φιλτρο της spaun http://www.spaun.de/?lang=en&modul=products&product=871304 για τις συχνοτητες 822-1000Mhz

Εγω πιστευω οτι αξιζει αυτος ο δορυφορος. Υπαρχουν πολλα HD καναλια. Υπαρχει το Deluxe Music HD, με διαφορετικη καπως μουσικη. Τα καναλια HD καλυπτουν ολο το φασμα ταινιων, ντοκυμαντερ και καναλια ενηλικων.
Για αθλητικα περα απο το Ολλανδικο Sport1 HD, τα υπολοιπα δεν ειναι και τοσο ενδιαφεροντα μιας και δεν εχουν δικαιωματα πολλων σημαντικων αθληματων.

Γενικα ο δορυφορος αυτος εχει πολλα κοινα καναλια με τους δορυφορους Eutelsat 9E και Thor 0.8W. Σε καθε περιπτωση ο δορυφορος αυτος εχει τα περισσοτερα HD καναλια σε σχεση με τους 2 αλλους. Ο Eutelsat 9E υπερτερει οτι εχει αποκλειστικα τα καναλια MYZen TV HD και Cmusic.

Ο αλλος δορυφορος Thor 0.8W εχει περισσοτερα καναλια SD με πολυ καλα αθλητικα πακετα και προσφατως εχουν αρχισει να εκπεμπουν και εκει HD καναλια Αθλητικων, περα απο τα λοιπα HD καναλια τα οποια επισης εναι αρκετα.

Η επιλογη του Astra 3B σε καθε περιπτωση ειναι μια πολυ καλη προσθηκη λογω της ευκολια ληψης που μπορει να γινει διοτι το σημα ειναι πολυ δυνατο.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Θα τον προσθέσω αφού μόνο ένα LNB θα με χρεώσει η προσθήκη του αφού έχω πιάτο 1,10 με κέντρο τις 19 και παράκεντρα 16,13,9.

Σε αγγλικά, είτε υπότιτλους είτε ήχο υπάρχει τίποτα στους δορυφόρους που είπες, έστω σε πακέτο?