Αστροφωτογράφιση!

Απάντηση: Re: Αστροφωτογράφιση!

Πολυ καλή, συγχαρητήρια !!! πολυ καλό συνολικά κάδρο, πολύ καλή τεχνική που κάλυψε τις δυσκολίες, ακόμη και τα σύννεφα έδωσαν άλλη δυναμική και ο κορμός με το αναγλυφό του την απογειωσε :2thumb22sup:

Last edited:
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
Η αρχική μου σκέψη όταν πήγα το απόγευμα ήταν να είναι κεντρικό στοιχείο ο κορμός ή αν ήταν εφικτό να είναι και το μοναδικό (χωρίς την εκκλησία δηλαδή).
Μετά όμως από τις δοκιμές κατέληξα σε αυτό το κάδρο.

ωραια Ιωσηφ, αλλα εγω το κουτσουρο δεν θα το ηθελα μεσα στο καδρο
1ον τραβαει την ματια
2ον ενω το κουτσουρο ειναι αναγλυφο η εκκλησια ειναι πολυ luminate

Ευχαριστώ Κώστα και για τις εισηγήσεις σου.
Θα το δοκιμάσω την επόμενη φορά, αφού σίγουρα θα ξαναπάω.

Ρε την rx100 πολυ εργαλειο :SFGSFGSF:

Πανο ωραιο αποτελεσμα απλως αν τραβας raw συμαζεψε λιγο το wb γιατι πολυ κιτρινιζει.

Πολυ ομορφη. Αν εχει καλο φακο η φωτογραφικη κανεις δουλεια. Ευτυχως που μπηκα flickr κι ειδα ημερομηνια. Απορουσα που πετυχες τον Ωριωνα καλοκαιριατικα :p

Για δοκιμαστική ωραία Παναγιώτη.
Ιωσήφ υπέροχη για άλλη μια φορά! Δεν ξέρω αν θα ήταν πιο ενδιαφέρον να τοποθετούσες τον πολικό αστέρα μαζί με τον σταυρό

Ευχαριστώ Θοδωρή.
Αυτό είχα στο μυαλό μου, αλλά κάποια δέντρα που υπήρχαν με εμπόδιζαν να μετακινηθώ ελεύθερα.
Δοκίμασα λήψη μπροστά από τα δέντρα, αλλά δε μου άρεσε γιατί η εκκλησία καταλάμβανε πολύ μεγάλο μέρος του κάδρου.

Ευχαριστώ Θοδωρή.
Αυτό είχα στο μυαλό μου, αλλά κάποια δέντρα που υπήρχαν με εμπόδιζαν να μετακινηθώ ελεύθερα.
Δοκίμασα λήψη μπροστά από τα δέντρα, αλλά δε μου άρεσε γιατί η εκκλησία καταλάμβανε πολύ μεγάλο μέρος του κάδρου.

:2thumb22sup:

Μπραβο Ιωσηφ και παλι! Ειδα κατι φωτο με πανοραμα milky way και εντυπωσιαστηκα. Μιας και εγω δε μπορω, δε το δοκιμαζεις καποια στιγμη; :p