με δηλωσεις που εκανε ο προεδρος των αστυνομικων θεσ/νικης στις πορειες που θα γινουν στην ΔΕΘ θα υπαρχουν αστυνομικοι με πολιτικα και θα καταγραφουν με καμερες.θεση πηρε ο προεδρος της πανελληνιας εν. αστυνομικων και κατεκρινε τις παραπανο δηλωσεις
Γνωρίζετε φυσικά ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος έχει ήδη φωτογραφίσει και φακελώσει σε κλειστό σάιτ το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών οργάνων που υπηρετού στις 22 μεγάλες πόλεις και κάθε φορά που εμφανίζονται καινούριοι, αρχίζει ένας διάλογος "εσύ από πού είσαι αγόρι μου; Γιατί σε φέρανε εγώ; Ένα να ... με το μπουκαλάκι. Βενζίνη έχει δεν έχει τίποτε κακό".
Έτσι δεν είναι;
Πάντως σε άλλες χώρες αυτό συμβαίνει ήδη με μια διαφορά:
Οι "κάμεραμεν" δεν είναι με πολιτικά αλλά κανονικά με στολή και ανήκουν σε ανάλογες διμοιρίες.
Εγώ πάντως δεν ανησυχώ γιατί όποιος είναι παρατηρητικός και δραστήριος, γνωρίζει ότι αυτή η δουλειά γίνεται εδώ και χρόνια με κάμερες από ταράτσες και μπαλκόνια, με δήθεν φωτογράφους και δημοσιογράφους και πρόσφατα με τις κάμερες κυκλοφορίας.
Χαίρομαι που ανακοινώθηκε επισήμως οπότε ίσως γίνει και θέμα.
Γνωρίζετε φυσικά ότι ο αντιεξουσιαστικός χώρος έχει ήδη φωτογραφίσει και φακελώσει σε κλειστό σάιτ το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών οργάνων που υπηρετού στις 22 μεγάλες πόλεις και κάθε φορά που εμφανίζονται καινούριοι, αρχίζει ένας διάλογος "εσύ από πού είσαι αγόρι μου; Γιατί σε φέρανε εγώ; Ένα να ... με το μπουκαλάκι. Βενζίνη έχει δεν έχει τίποτε κακό".
Έτσι δεν είναι;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.