Asus eeepc 900 16gb XP tunning....

Να πω και εγώ ότι μετά από τις προτεινόμενες αλλαγές το μηχανάκι μιας φίλης πετάει και έτσι το asus μπήκε και στη δικιά μου λίστα του Άγιου Βασίλη!
Ευχαριστούμε Νίκο!

Ας βαλουμε και μερικα ωραια wallpapers για την αναλυση του Asus eeepc 900...

Ξεκιναω...

Attachments

• 7.jpg
    7.jpg
    38.4 KB · Views: 12
  • 00660splash1280x800cq4.jpg
    00660splash1280x800cq4.jpg
    40.4 KB · Views: 12
  • 1024x600atheismzp8.jpg
    1024x600atheismzp8.jpg
    53.4 KB · Views: 10
  • 1024x600aweez5.jpg
    1024x600aweez5.jpg
    82.9 KB · Views: 9
  • 1024x600barszu2.jpg
    1024x600barszu2.jpg
    93.1 KB · Views: 15
Δεν ανεβάζει κανείς το αρχείο του nlite, δηλαδή τι έχει αφαιρέσει κατά την "δίαιτα", μπας και κάνουμε δουλειά οι υπόλοιποι;

Εγω παντως εχω βαλει κανονικα XP pro και οχι του nlite και μου δεσμευουν 2.3gb απο την ssd. Δεν εμπιστευομαι τα πετσοκομενα λειτουργικα γιατι οταν θα χρειαστω κατι τοτε θα διαπιστωσω οτι λειπει και θα ειναι αργα.

Re: Απάντηση: Asus eeepc 900 16gb XP tunning....

Δεν εμπιστευομαι τα πετσοκομενα λειτουργικα γιατι οταν θα χρειαστω κατι τοτε θα διαπιστωσω οτι λειπει και θα ειναι αργα.

Και γω τα ίδια πίστευα, αλλά τελικά στο Asus αξίζει τον κόπο. Ας πούμε, δεν υπάρχει περίπτωση να του βάλεις κάρτες PCI και πραγματικά είναι άχρηστο να κρατάς όλους τους drivers. Το nlite πραγματικά με εξέπληξε. Πολύ απλό και εύχρηστο.

ΠΑιδια ειναι παρανομο να εχουμε ανεβασμενο λειτουργικο συστημα εστω και πετσοκομενο.

Δεν ζήτησα απο κανένα να ανεβάσει κανενος είδους παράνομο λογισμικό, το το αρχείο του nlite είναι στην ουσία ένα log που δείχνει ακριβώς τι έχει αφαιρεθεί απο τα XP κατά την διαδικάσία με αυτό (το nlite). Αυτό μπορέι να το πάρει ο καθένας και να αφαιρέσει απο τα δικά του ΧΡ ακριβώς τα ίδια. Ακόμα και να υποθέσουμε ότι κάποιος έχει παράνομα τα win, αυτό δεν έχει καμία σχέση με την συνταγή αδυνατίσματος (log).

Εψαξα αρκετα για να βρω μια τσαντουλα διακριτικη για το EEEpc 900. Λοιπον την βρηκα και μπορω να πω οτι ειναι απλα τελεια. Μπορουμε να μεταφερουμε μαζι με το EEE και τον φορτιστη του καθως και ενα 2.5" δισκο, mouse κτλ. μιας και εχει αρκετο χωρο.

Μοντελο: CaseLogic HDC-3

http://www.youtube.com/watch?v=Zo0UoWGJIt0

Last edited: