προσφέρει δυνατότητες ήσυχου download χωρίς πολλά watt και μόνο
Υπαρχει και το το δικό μου θέμα που το συζητάμε αυτό πολύ καιρό , τελικά αυτά τα μηχανάκια με συνδιασμό με δικτυακούς σκληρούς δεν είναι καλή φάση ; πχ 3 ράφια από 1 τερα το κάθε book , 10 book το ράφι , σύνολο 30 Tera ( παραδειγμα λέω ) και το μηχανάκι που λέμε κάνει την διαχείριση ( κατέβασμα , μετάφορά από σκληρο σε book και σε azbox HD κλπ )
Η μόνη μου απορία είναι αν θα παίζει άνετα ταινίες 1080p. Μου φαίνεται λίγη η επεξεργαστική ισχύς.. Τόσο δυνατοί είναι οι Atom??
Έχω ένα Pavilion dv5-1050ev με το οποίο δεν έχω πρόβλημα 24x7 ανοικτό, (έχει κλείσει μέχρι και 10μερο συνεχούς λειτουργίας..) και κατανάλωση μνήμης και γενικότερα πόρων συστήματος άψογη, λόγω Ubuntu Linux που έχω εγκαταστήσει.
Αυτό θέλω να αντικαταστήσω σαν βασικό PC, και να έχω το Laptop για άλλες δουλειές.
Αλλά αν μου λέτε πως η ΙΟΝ είναι παρόμοια με 9400 με βάζετε σε σκέψεις, γιατί το δικό μου έχει 9600Μ GT, και όταν πήγα να δω 1080 μια φορά (το Transformers 2) στις σκηνές με πολλά εφέ, κλπ, pixέλιαζε η οθόνη...)
Μήπως δεν έχω ρυθμίσει εγώ κάτι σωστά?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.