Asus M3A78-EMH HDMI ... Αξίζει ?

ultraxmode

Senior Member
27 August 2008
587
Athens
Γειά σας συμφορουμίτες!

Τί θα λέγατε, να βάλω αυτό το motherboard στο καινούργιο HTPC που θα φτιάξω ?

Asus M3A78-EMH HDMI

Αξίζει ? ή θα έχω προβλήματα ? (Φυσικά αυτόματα πάω σε Phenom επεξεργαστή.. )

Ευχαριστώ !

Φιλε καλησπερα,

Μολις ολοκληρωσα αντιστοιχο project και ειχα κεοιταξει το συγκεκριμενο motherboard - τελικα ομως δεν το πηρα.

Επελεξα την Asus EAH3450 με παθητικη ψυξη (οχι ανεμιστηρας), η οποια κοστιζει 27 Ευρω online (+ενα adaptor απο DVI-HDMI που ειχα).

Online oλοι (μα ολοι) γραφουν οτι η onboard καπου θα σκαλωσει, καπου θα μασησει - και απλα σκεφτηκα "γιατι να μπλεξω"?

Απο την αλλη, το παιρνεις και σε λιγο καιρο κοτσαρεις μια νεοτερη καρτα με 30 γιουρια, αμα βρεις τα σκουρα.

Ουτε ομως αυτο εκανα τελικα... γιατι επελεξα Intel... Αποψεις ειναι αυτες...

Καλο ψαξιμο! -bye-

Μάλλον θα επιλέξω τελικά ένα κάθετο mini tower (το οποίο όμως θα μπορεί να έχει εγκατεστημένο μέσα του ένα κανονικό ΑΤΧ mobo..)..

Οπότε.. σε normal ATX motherboard θα πάω... απλά θέλω κάποιο που να έχει καλή κάρτα γραφικών onboard αν γίνεται ..

Μπορείτε να μου πείτε μερικά motherboards με πολύ καλή κάρτα γραφικών ?

Last edited:
Μάλλον θα επιλέξω τελικά ένα κάθετο mini tower (το οποίο όμως θα μπορεί να έχει εγκατεστημένο μέσα του ένα κανονικό ΑΤΧ mobo..)..

Οπότε.. σε normal ATX motherboard θα πάω... απλά θέλω κάποιο που να έχει καλή κάρτα γραφικών onboard αν γίνεται ..

Μπορείτε να μου πείτε μερικά motherboards με πολύ καλή κάρτα γραφικών ?
Όσο πιο καλή κάρτα γραφικών εχει ενα mobo, τοσο πιο πολυ μνημη Ram απο το συστημα θα σου τρωει...

Στο δικο μου mobo που σου εβαλα το λινκ πιο πανω, η καρτα μου τρωει 800mb ram. Οπότε απο 4gb, εχω 3,2 καθαρά.
Οποτε, αν παρεις mobo με καλη καρτα γραφικών, κοιτα να βαλεις 4GB ram (2 χ 2gb) για να εισαι μεσα...:grandpa:

Όσο πιο καλή κάρτα γραφικών εχει ενα mobo, τοσο πιο πολυ μνημη Ram απο το συστημα θα σου τρωει...

Στο δικο μου mobo που σου εβαλα το λινκ πιο πανω, η καρτα μου τρωει 800mb ram. Οπότε απο 4gb, εχω 3,2 καθαρά.
Οποτε, αν παρεις mobo με καλη καρτα γραφικών, κοιτα να βαλεις 4GB ram (2 χ 2gb) για να εισαι μεσα...:grandpa:

Τί λειτουργικό έχεις ? Αν είναι 32μπιτο τότε σίγουρα τόσο θα σου βλέπει..

'Οπως έγραψε και ο ultraxmode παραπάνω αν έχεις 32bit λειτουργικό δεν φταίει η κάρτα για την μνήμη που βλέπει το σύστημα. Πέρα από αυτό συνήθως μπορείς να ελέγξεις από το bios πόση μνήμη θα δεσμεύσει το on-board σύστημα γραφικών.