ASUS O!PLAY HD2

Με telnet πορουμε να ενεργοποιησουμε samba server με τις εντολες:
/usr/local/bin/idealbt/smbd -D
/usr/local/bin/idealbt/nmbd -D

Για να το απενεργοποιησουμε, τι εντολες δινουμε?

Έχω την εντύπωση - χωρίς να είμαι απόλυτα βέβαιως γιατί δεν έχω τον κατάλληλο εξοπλισμό - ότι στα 2 τελευταία firmwares (2.01 & 2.02) κάνει πλέον και DTS-HD Master Audio, decoding & downmixing.

1. Μπορεις να χρησιμοποιησεις τη USB (type B) συνδεση πισω διπλα στο reset για να το συνδεσεις σε ΗΥ ετσι ωστε ο εσωτερικος δισκος του να φανει σαν usb δισκος στον ΗΥ?

2. Αν ναι, μπορεις να μεταφερεις αρχεια (εστω και αν ο ΗΥ υποστηριζει μονο USB 2.0) με μεγαλυτερη ταχυτητα απ' οτι μεσω 100αρι LAN?

Να πούμε εδώ, ότι σε πρόσφατη δοκιμή, το player κάνει και κάτι άλλο, σχετικά εξεζητημένο μεν, αλλά πολύ σημαντικό:

Από DTS-HD Master Audio streams, έχει τη δυνατότητα να βγάλει σε RAW μορφή μόνο το DTS-core κομμάτι τους, και να το περάσει στις 2 SPDIF ψηφιακές εξόδους του (ομοαξονική και ψηφιακή).

Αυτό σημαίνει, ότι κάποιος με ψηφιακό ενισχυτή-decoder 1ης γενιάς (απλό AC3 και απλό DTS), όχι καί για HD-audio, μπορεί να απολαμβάνει κανονικότατα το περιεχόμενό του από τώρα.

Και όταν και εάν αναβαθμίσει τον ηχητικό του εξοπλισμό του, δεν θα χρειάζεται να κάνει τίποτα παραπάνω.

ΥΓ: Δοκιμάστηκε μ' έναν ψηφιακό ενισχυτή-decoder τέτοιας γενιάς -> έναν Yamaha RX-V361.