asus xonar d2x προβλημα

trooper 13

Established Member
8 March 2007
231
εχω την εν λογω καρτα ηχου και εχω το εξης προβλημα.
αν επιλεξω εξοδο ηχειων 5.1 κανει ολα τα στερεο σηματα 5.1.για να ακουσω δηλαδη στερεο απο τις αναλογικες εξοδους πρεπει να δηλωσω την εξοδο ως 2 ηχειων.αν μετα θελω να δω καποια ταινια πρεπει να ξαναγυρισω την εξοδο σε 5.1 απο το πανελ της καρτας.σημειωτεον οτι δεν εχω ενεργοποιησει κανενα dsp τυπου prologic η dts.το λειτουργικο μου ειναι xp 32 bit

Δεν μπορεί, κάπου θα υπάρχει κάποια επιλογή για upmix των 2κάναλων σε 5.1 και θα σου έχει ξεφύγει.

Δεν την έχω, για να σου πω σίγουρα αλλά κάτι τέτοιο φαντάζομαι.

εβαλα και τους τελευταιους drivers απο το site της asus ξανατσεκαρισα ολες τις επιλογες και παλι τα ιδια.καποιος αλλος καμια ιδεα?

Τι λειτουργικό έχεις;
Η κάρτα έχει 2 ρυθμίσεις.
Ξεχωριστά για το πώς να παίζεις τον στερεοφωνικό ήχο και ξεχωριστά για να δηλώσεις τα ηχεία σου.

εχω xp 32bit.που ειναι η επιλογη που λες?εγω εχω δει μονο την επιλογη στο main tab του control center της καρτας.μπορεις να βαλεις μια εικονα της επιλογης που λες?

Αν τα xp σου είναι media center ίσως υπάρχει ρύθμιση εκεί όπως στα vista.
Δοκίμασε να εγκαταστήσεις την κάρτα και να ρυθμίσεις τα ηχεία απο το control panel των windows (δεν θυμάμαι σίγουρα αν γίνεται στα xp).

δεν ειναι media center.δοκιμασα και απο το control panel των windows και απλα η καρτα δεν αποκρινεται δηλαδη στο control panel των windows εχω επιλεξει 5.1 ηχεια αλλα στο panel της καρτας δειχνει στερεο και παιζει τους στερεο ηχους με upmixing σε 5.1.τελειως τρελο,και να φανταστεις κατηγορουσα τους drivers της creative