ασυμβατοτητα τηλεορασεων με το ERT HD

Πλάκα μου κάνεις αυτό έχει MPEG2,MPEG4 και Gps πάνω...
το δικό μου Aver Media Volar HX που είχε Mpeg2 τώρα μόνο τα αναλογικά πιάνει...

Ακριβώς όπως τα λες είναι αλλά όταν εγώ την πήρα έπαιζε μόνο τα Mpeg2.
είχε παλιό software πάνω.

:BDGBDGB53:

Ακριβώς όπως τα λες είναι αλλά όταν εγώ την πήρα έπαιζε μόνο τα Mpeg2.
είχε παλιό software πάνω.

:BDGBDGB53:
Έριξα μια ματιά εδώ http://www.avermedia.com/avertv/product/ProductDetail.aspx?Id=293&tab=APDriver Έχεις δίκιο δεν υπάρχει ανάλογο firmware update για αυτό το TV USB stick. Στείλτους ένα e-mail με τα καθέκαστα στην Ελλάδα. Ίσως κάτι γίνει.

Βγήκαμε πάντως εκτός topic.

Στην περίπτωση που στο ΕΡΤ HD μπει και πολυκάναλος (dolby digital) ήχος, τι ισχύει?

1. Οι τηλεοράσεις τον μετατρέπουν σε Stereo για να ακούγεται από τα ενσωματομένα ηχεία?
2. Το κανάλι εκπέμπει 2 ξεχωριστά streams, ένα σε DD και ένα σε mpeg?
3. Θα πρέπει αναγκαστικά να έχεις ηχοσύστημα και να συνδέσεις την οπτική της τηλεόρασης με αυτό?

Στην περίπτωση που στο ΕΡΤ HD μπει και πολυκάναλος (dolby digital) ήχος, τι ισχύει?

1. Οι τηλεοράσεις τον μετατρέπουν σε Stereo για να ακούγεται από τα ενσωματομένα ηχεία?
2. Το κανάλι εκπέμπει 2 ξεχωριστά streams, ένα σε DD και ένα σε mpeg?
3. Θα πρέπει αναγκαστικά να έχεις ηχοσύστημα και να συνδέσεις την οπτική της τηλεόρασης με αυτό?

1. Επιλογή απ'το menu της TV
2. Δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Αυτό συνηθίζεται στα ξένα κανάλια.
3. Οχι (βλ. 1)

Με edisio argus mini πιανω τα της digea κανονικα, αλλα στα ET1,NET,ET3, ERTHD εχω σπασμενο ηχο και καθολου εικονα...

καλησπερα εχω την tv samsung LE46A856S1M ,και εχω το εξης προβλημα απο την ημερα που η κρατικη τηλεοραση περασε στο mpeg 4,εχω πολλα κολληματα σε ολα τα καναλια της ερτ και στο hd. υπαρχει κανεις αλλος που εχει το ιδιο προβλημα ? μηπως γνωριζετε τι πρεπει να κανω? ευχαριστω

Re: Απάντηση: ασυμβατοτητα τηλεορασεων με το ERT HD

καλησπερα εχω την tv samsung LE46A856S1M ,και εχω το εξης προβλημα απο την ημερα που η κρατικη τηλεοραση περασε στο mpeg 4,εχω πολλα κολληματα σε ολα τα καναλια της ερτ και στο hd. υπαρχει κανεις αλλος που εχει το ιδιο προβλημα ? μηπως γνωριζετε τι πρεπει να κανω? ευχαριστω

Και μένα το κάνει, με Edision Argus mini, αλλά μόνο όσο έπαιζε η HD μετάδοση. Σήμα 69% και ποιότητα 90%.

To ιδιο προβλημα εχει και ενας φιλος με samsung LE32B650T2W. Απο την ημερα της αλλαγης σε Mpeg4 χαλια μεταδοση με κολληματα κτλ. στα καναλια της Ερτ. Το prisma, βουλη, sport+ κτλ, ραδιοφωνο και digea παιζουν μια χαρα. Εrt hd , et1, et3 , net χαλια.... Αν δεν κανω λαθος αυτος ισως παιρνει σημα απο Παρνηθα. Υπαρχει προβλημα? Αν παιρνει ομως απο Υμηττο τι προτεινετε να κανει? Υπαρχει λυση ? Εκανε νεα σαρωση αλλα τιποτα..

Απάντηση: Re: ασυμβατοτητα τηλεορασεων με το ERT HD

To ιδιο προβλημα εχει και ενας φιλος με samsung LE32B650T2W. Απο την ημερα της αλλαγης σε Mpeg4 χαλια μεταδοση με κολληματα κτλ. στα καναλια της Ερτ. Το prisma, βουλη, sport+ κτλ, ραδιοφωνο και digea παιζουν μια χαρα. Εrt hd , et1, et3 , net χαλια.... Αν δεν κανω λαθος αυτος ισως παιρνει σημα απο Παρνηθα. Υπαρχει προβλημα? Αν παιρνει ομως απο Υμηττο τι προτεινετε να κανει? Υπαρχει λυση ? Εκανε νεα σαρωση αλλα τιποτα..

Διάβασε την ανακοίνωση της ΕΡΤ στο #1384 εδώ

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056087570#post1056087570