Ασυρματα πισω ηχεια

jammin

Established Member
5 March 2008
151
Χρονια πολλα σε ολους.
Ειμαι ασχετος (οχι για πολυ ακομα θελω να πιστευω) με τα συστηματα οικιακου κινηματογραφου.
Εχω μια 16:9 full hd τηλεοραση καθώς και ενισχυτη yamaha (7ετιας περιπου, δε θυμαμαι μοντελο) ο οποιος υποστηριζει dolby surround και το μονο το οποιο θελω στην παρουσα ειναι 2 πισω ηχεια.
Το ζητημα μου ειναι οτι δεν μπορω να τοποθετησω αυτη τη στιγμη ενσυρματα για καθαρα αισθητικους λογους (καλώδια).
Θα ήθελα τη γνωμη σας για τετοια ασυρματα ηχεια τα οποια αν γινεται να ειναι αξιοπιστα και οικονομικα

υπαρχουν καποια μοντελλα ασυρματων ηχειων αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι τυπου μικρα συστηματακια με δικο τους ενισχυτη, dvd κτλπ δεν ξερω αν θα μπορεις να τα ενωσεις με το yamaha καθως και ποσο καλη ειναι η λειτουργικοτητα τους, απ οτι θυμαμαι ειχα δει κατι LG. Μια ερευνα στο ιντερντετ θα σε βοηθουσε

υπαρχουν καποια μοντελλα ασυρματων ηχειων αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι τυπου μικρα συστηματακια με δικο τους ενισχυτη, dvd κτλπ δεν ξερω αν θα μπορεις να τα ενωσεις με το yamaha καθως και ποσο καλη ειναι η λειτουργικοτητα τους, απ οτι θυμαμαι ειχα δει κατι LG. Μια ερευνα στο ιντερντετ θα σε βοηθουσε
ευχαριστω φιλε μου. Εννοειται οτι ψαχνω!
Απλα αν καποιος γνωριζει κατι συγκεκριμενο θα βοηθουσε.:bigcry:

Αν ψαξεις εδω μεσα θα δεις οτι υπαρχουν καποιοι τελικοι μονομπλοκ (δεν θυμαμαι ποιας εταιριας) που δουλευουν ασυρματα. Αυτο ειναι η καλυτερη (και δοκιμασμενη) λυση.
Εχει γινει και παρουσιαση τους εδω μεσα πιο παλια.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολους!

Απ' οτι θυμαμαι και η KEF εχει καποιο τετοιο συστημα.

Απο εκει και περα η αλλη λυση ειναι της Ελληνικης εταιρειας 'LINK TECHNOLOGIES' και μπορεις να τα βρεις στο site audioshop.gr η στην 'ONAR AUDIOVISUAL'.

Παντως οφειλω να σε προειδοποιησω, αφου τα εχω και εγω, οτι πιανουν πολλες παρεμβολες, βεβαια ισως εδω παιζει ρολο και η περιοχη...δεν το ξερω αυτο για να λεω και την αληθεια.