Ασυρματη μεταδοση εικονας laptop στην Samsung του σαλονιου

thessalonik

New member
24 October 2012
97
Kαλησπερα και συγχαρητηρια για το φορουμ σας!

Επισης εχω Samsung tv και εγω σε αλλο δωματιο και μεσω του ρουτερ στελνω ασυρματο σημα απο το λαπτοπ στον ασυρματο δεκτη της τηλεορασης που αγορασα εξτρρα 60 . Μπορω εκτος απο ταινιεςνα βλεπω τα Windows στην τηλεοραση ακριβως οπως τα βλεπω στο λαπτοπ?

Επισης προτεινετε μου σας παρακαλω και εναν καλο ψηφιακο αποκωδικοποιητη SD για αγορα ο οποιος να μην κολλαει οπως διαφοροι αλλοι που διαβαζω.

PVR τι σημαινει? να μπορει να καταγραφει στον ασωτερικο του δισκο το προγραμμα της τηλεορασης?"

Eυχαριστω.

Kαλησπερα και συγχαρητηρια για το φορουμ σας!

Επισης εχω Samsung tv και εγω σε αλλο δωματιο και μεσω του ρουτερ στελνω ασυρματο σημα απο το λαπτοπ στον ασυρματο δεκτη της τηλεορασης που αγορασα εξτρρα 60 . Μπορω εκτος απο ταινιεςνα βλεπω τα Windows στην τηλεοραση ακριβως οπως τα βλεπω στο λαπτοπ?

Επισης προτεινετε μου σας παρακαλω και εναν καλο ψηφιακο αποκωδικοποιητη SD για αγορα ο οποιος να μην κολλαει οπως διαφοροι αλλοι που διαβαζω.

PVR τι σημαινει? να μπορει να καταγραφει στον ασωτερικο του δισκο το προγραμμα της τηλεορασης?"

Eυχαριστω.
αν κατάλαβα καλά θες να μεταφέρεις την έξοδο της κάρτας γραφικών ασύρματα στην τηλεόραση?

Last edited:
Aκριβως. Οπως για ποαραδειγμα μεσα απο τα windows 8 κανω δεξι κλικ "Aποστολη αρχειου προς Samsung" ασυρματα, κατα παρομοιο τροπο θα ηθελα να βελω ολο το desktop στην τηλεοραση του σαλονιου. Αφου μπορει στειλει μουσικη/φωτο/βιντεο γιατι να μην μπορει να στειλει και ολο το desktop?

Re: Απάντηση: Ασυρματη μεταδοση εικονας laptop στην Samsung του σαλονιου

Aκριβως. Οπως για ποαραδειγμα μεσα απο τα windows 8 κανω δεξι κλικ "Aποστολη αρχειου προς Samsung" ασυρματα, κατα παρομοιο τροπο θα ηθελα να βελω ολο το desktop στην τηλεοραση του σαλονιου. Αφου μπορει στειλει μουσικη/φωτο/βιντεο γιατι να μην μπορει να στειλει και ολο το desktop?

δεν μπορείς να στείλεις αυτό που βλέπεις στην οθόνη του υπολογιστή σου ασύρματα στην tv ή αλλού όπως ένα αρχείο video ή κάποιο άλλο αρχείο.
εσύ ψάχνεις κάτι σαν ασύρματο hdmi οπότε αυτή είναι η μόνη λύση για το φορητό σου http://www.skroutz.gr/c/248/kalodia-hxou-kai-eikonas.html?keyphrase=video+sender

Δηλαδη με αυτην την συσκευη τιο ακριβως θα γινει? την συνδεω στο λαπτοπ και μετα...?

Επισης πες μου λιγο και για το PVR? H Samsung μπορει να γραψει κατευθεια τηλεοπτικο προγραμμα απο την τηλεοραση?

Η Intel εχει βγαλει την τεχνολογια WiDi(Wireless Intel Display) που στην ουσια ειναι ασυρματο hdmi,αλλα χρειαζεται laptop απο 2 γενιας Intel Core(2011 μοντελα και μετα-και βεβαια να το υποστηριζει το μοντελο) και παραλληλα tv-monitor που να υποστηριζει εξισου WiDi
Διαβασε Εδω υπαρχουν και αντιστοιχα router που κανουν αυτη τη δουλεια
http://www.intel.com/content/www/us/en/architecture-and-technology/intel-wireless-display.html

μαλιστα, δηλαδη να το παρς αποφαση με καποιο MEDIA STRAMING SOFTWARE δεν θα γινει δουλεια ετσι?

επισης θα ηθελα να μου προτεινεται και εναν καλο SD αποκωδικοποιητη.