Ασύρματη μετάδοση εικόνας μεταξύ pc=>tv

Απάντηση: Re: Ασύρματη μετάδοση εικόνας μεταξύ pc=>tv

Το άλλο με τις ενδιάμεσες συσκευές δεν το έπιασα.

Είναι απλό ... έχεις μία αλυσίδα από 5 κρίκους και μία αλυσίδα από 2 κρίκους ...

ο πιο αδύναμος κρίκος ... αν μία συσκευή χαλάσει , αυτόματα σπάει η αλυσίδα και για τον χ χρόνο δεν μπορείς να απολαύσεις ... πες ότι χαλάει το router , αυτομάτως δεν μπορεί να κάνει stream κλπ κλπ ...

Νομίζω πως σου έδωσα μια ιδέα ...

Re: Απάντηση: Ασύρματη μετάδοση εικόνας μεταξύ pc=>tv

στα 3 μέτρα βλέπω εγώ την 42S10 ( την πήρα εγώ και την ευχαριστιέμαι με το παραπάνω )

Στο κάτω κάτω ο αγοραστής αποφασίζει ...

ναι δεν αντιλεγω, αλλα γιατι προτιματε ολοι 4οαρες για τοσο κοντινες αποστασεις και δεν σας ικανοποιει instead μια 32αρα. Αυτο θελω να καταλαβω.

Γιατί η λεπτομέρεια γίνεται τόσο μεγάλη που και στα 15 εκατοστά βλέπεις κάτι καινούριο !

Ωπα, για ανελυσε το μουα υτο λιγο παραπανω σε παρακαλω γιατι με ξαφνιασες!

κανάλι υψηλής ευκρίνειας , αγώνας Milan - Inter , κάθεσαι στα 40 εκατοστά και βλέπεις την φάτσα ποδοσφαιριστή κανονικότατα στην κάμερα που δείχνει από απόσταση ... φανταστική λεπτομέρεια ...

Μα στα 2-3 τα εγχειριδια και τα περιοδικα λενε οτι οι αποστασεις αυτες ειναι για 32" το πολυ και οχι παραπανω.

Για τα 5-6 μετρα προτεινουν 40"+

Ποιά ακριβώς εγχειρίδια και περιοδικά το λένε αυτό? Της προηγούμενης δεκαετίας που αναφέρονταν σε τηλεοράσεις crt?
Ρίξε μία ματιά στα παρακάτω links:

http://reviews.cnet.co.uk/televisions/0,39030216,2,00.htm

http://myhometheater.homestead.com/viewingdistancecalculator.html

http://www.thx.com/home/setup/display.html

στα 3 μέτρα βλέπω εγώ την 42S10 ( την πήρα εγώ και την ευχαριστιέμαι με το παραπάνω )

Στο κάτω κάτω ο αγοραστής αποφασίζει ...

Εγώ στα 3 μέτρα βλέπω σε 50", και το ευχαριστιέμαι ακόμα πιό πολύ... -bye-

ναι δεν αντιλεγω, αλλα γιατι προτιματε ολοι 4οαρες για τοσο κοντινες αποστασεις και δεν σας ικανοποιει instead μια 32αρα. Αυτο θελω να καταλαβω.

Επειδή η 32άρα είναι για να βλέπεις στο 1,5 μέτρο........

Και 96αρα οθονη προβολεα στα 3-3,5 μετρα ειναι μια χαρα.Οταν δεν θελω να καιει η λαμπα υπαρχει μια 52αρα στην ιδια αποσταση.

Καλά , για προβολέα ετοιμάζομαι στις 135 ίντσες στα 6 μέτρα ... εν ανάγκη θα πάει ο καναπές και πιο κοντά ...

chat το έκανα ... σορρυ

o προβολεας εκπεμπει στον τοιχο ή σε διαφανεια? Ειναι πιο οικονομικη λυση? απο ποιοτητα απεικονισης τι λεει?

Μόνο το πανί κάνει κάνα 2000 ευρώ , μιλάω για σταθερό frame , κάνα 1000ρι το 6κάναλο , κάνα 4000 ο προβολέας και κάνα 1500αρι ακόμα για έπιπλα cine ... οικονομικό δεν είναι , ούτε καν τυπικό , ξεφεύγει από την απλή θέαση και φτάνουμε στο πάνω άκρο του home cinema με dedicated δωμάτιο ... χώρια και τις πηγές κλπ , ένα ολόκληρο αμάξι περίπου και χάνεις και ένα δωμάτιο από το σπίτι ...

Οσο για οικονομικούς προβολείς , υπάρχουν άλλα θέματα που θα σε καλύψουν πλήρως ... το φόρουμ είναι γεμάτο από τέτοια

Παντως και εγω που εχω 40αρα στα δυο και κατι ψιλα το εχω μετανιωσει και θελω να την αλλαξω με 46και ανω!!!