Ασύρματη μετάδοση video

Αγαπητέ Πάνο ,
είμαι καινούργιο μέλος και περιπλανόμενος στο ιστοχώρο του av-club ήρθα αντιμέτωπος με το προβλημά σου το οποίο και είχα συναντήσει παλιώτερα σε κάποιο πελάτη μου.

έχω να σου προτείνω μία λύση η οποία όμως μάλλον θα δοκιμάσει το θάρρος σου να τοποθετήσεις λιγάκι πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα .

Λοιπόν η εταιρεία ειναι η WEVI και το σύστημα είναι το VIDEO WAVE VW5 (wireless Wi-Fi video System) με μία είδοδο video και μία s-video, μην ξεχναμε και τον στερεοφωνικό ήχο, και μία αντίστοιχη έξοδο για τοπικό μόνιτορ και στον πομπό μία έξοδο με video,s-video και ήχο στερεοφωνικο.

Επειδή λειτουργεί σε σύστημα Wi-Fi στα 5,4 Mbps μπορεί θεωρητικά να φτάσει και στα 100 μέτρα αρκει να λάβουμε υπόψιν μας και τις συνθήκες του περιβάλλοντα χώρου που μεσολαβεί.

Η τιμή του είναι στα 776 ευρω + ΦΠΑ.......

Αν δεν είπες .......Π Ο Σ Ο........

μπορείς να το βρείς στην SPECTRA TECH (www.spectratech.gr).

πιστεύω να σε βοήθησα.

Βουδούρης Γιώργος

AV & Videoconference Engineer

Γιώργο, καλώς ήρθες στην παρέα μας και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. :ernaehrung004:

Απλά δεν θέλω να δώσω πολλά λεφτά, γιατί όπως έγραψα απλά θέλω να μεταφέρω το σήμα για να βλέπω τηλεόραση εκείνο το μισάωρο που θα περπατάω στο διάδρομο. Αν δώσω 700+ για το σύστημα που μου προτείνεις, το οποίο πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλό, στο τέλος θα μου κοστίσει περισσότερο σχεδόν από ότι ο διάδρομος! :antlers:

Πλάκα πλάκα μπας και όλες αυτές οι δυσκολίες είναι "μηνύματα" ότι δεν χρειάζομαι γυμναστική? :flipout::flipout: :D

Από τι διαβασα το προσπέκτους για να το θημυθώ συνειδητοποίησα οτι ειναι στα 5,2 Ghz και φτάνει θεωρητικά στα 150 μέτρα.

συγνώμη για την λαθεμένη πληροφόρηση.

Βουδούρης Γεώργιος

Μπορεί όμως και να είναι μήνυμα οτι πρέπει να αφιερωθείς στην γυμναστική με μόνο καλή μουσική ( με αρκετά bit) για να σε ανεβάσει όσο τρέχεις.

Γιώργος

Πανο καλημερα, τωρα ειδα το νημα σου, λοιπον σου προτεινω να δεις και τις λυσεις που εχει η philips (και ειναι καμποσες συσκευες) ασυρματης μεταδοσης video+audio. Εχουν κωδικο slv ειναι στα 2.4 ghz και εχουν εμβελεια 15-30 μ εντος και μεχρι 100 μ εκτος (συμφωνα παντα με τη philips).

Εγω εχω ενα τετοιο, αλλα παλαιοτερο μοντελο, το οποιο δουλευει αψογα σε αποσταση περιπου 10 μ εντος του σπιτιου με το σημα να περνα και μεσα απο 2 τοιχους. Εχουν επισης δυνατοτητα χειρισμου της καθε συσκευης με το κανονικο control της.

Αυτο που με χαλαει λιγο ειναι οτι αν ο καιρος χαλασει (κεραυνοι και τετοια) τοτε εχει καποιες παρεμβολες. Απο τιμες δεν ξερω σημερα αλλα εγω πρεπει να ειχα δωσει γυρω στα 150 ευρω!-bye-

http://www.consumer.philips.com/con...cc/_categoryid_TV_ACCESSORIES_CA_GR_CONSUMER/

Διαμαντή, σε ευχαριστώ πολύ. Θα το κοιτάξω, αλλά αν είναι εκεί κοντά στα 150 , μάλλον θα το απορρίψω... Θέλω σχετικά οικονομική λύση, διαφορετικά προτιμώ να πάρω ένα egreat και να βλέπω καμιά ταινία.