ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΗΧΟΥ

thimios123

New member
5 May 2007
1
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ.-bye- ΝΕΟΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΣ.
ΛΟΓΟ ΔΙΑΡΡΥΘΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ(ΣΑΛΟΝΙ)ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ:chinscratch: ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ ΜΟΥ(GRUSTAL AYDIO SYSTEM 5)ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΛΩΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ (SONY STR-DV840) ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΗΧΕΙΑ:angry: !!
Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΙ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ 7 ΜΕΤΡΑ.
ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

α)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩ;

β)ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ;

γ)ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ (Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ(ΚΑΛΩΔΙΑ ΒΙΣΜΑΤΑ κ.α));

δ)ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ;

ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!:behead:

ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΙΝΕΤΑΙ (ΕΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ) ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΛΩΔΙΑ (ΑΙΣΘΗΤΙΚΑ ΩΡΑΙΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΣΑ:grandpa: ΜΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ.
ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΕΙΜΑΙ!!!

ΦΙΛΙΚΑ ΘΥΜΙΟΣ

ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΑΠΟ ΕΝΣΥΡΜΑΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ!
ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

α)ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΣ ΒΡΩ;

β)ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙ;

Μια και έχεις Crystal Audio δεν ρωτάς την εταιρία μήπως γίνει κάτι με τα δικά της συστήματα σαν αυτά που είναι στο λινκ που σου δίνω:

http://www.avmentor.gr/crystal_audio_plasma_black_wireless.htm

Αλλά γιατί δεν περνάς λούκια τα οποία είναι διακριτικά, βάφονται κ.λ.π.
Πάρε και καλώδια μεγάλης διατομής εύκαμπτα απο την crystal audio θα τα βρεις φθηνότερα εκεί.

Έτσι έχω κάνει και στο δικό μου σύστημα και δεν φαίνεται τίποτα.
Και είναι και ευχαριστημένη και η σύζυγος !!!!! :D

Υπαρχουν καποια ασυρματα μονομπλοκ της linksys αν δεν κανω λαθος. Ειχε γινει παρουσιαση παλιοτερα στο φορουμ για αυτα. Για τσεκαρε τα.