ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΕΚΤΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

@962fm@

Established Member
8 November 2008
216
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ,
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΔΕΚΤΗ ΜΟΥ
ΣΤΟ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΟ ΔΕΚΤΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΩΔΙΟ ΔΥΚΤΙΟΥ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Αγορασε ενα Access Point που να εχει λειτουργια ως Client. Υπαρχουν μαλιστα μερικα μοντελα που εχουν πολλαπλες λειτουργιες, client, repeater ... και επιλεγεις απο το μενου τους ποια λειτουργια θες.
Ο client λειτουργει αντιστροφα, "πιανει" το ασυρματο δικτυο και το βγαζει σε καλωδιο.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΥΚΤΙΩΣΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ
ΤΟΝ tecview 2051FAE ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΡΩΤΑΩ...

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

..και αν θέλεις γράφε με πεζά. Τα κεφαλαία στην γλώσσα του διαδικτύου σημαίνουν ότι φωνάζεις δυνατά..

έχεις απολυτο δικιο...sorry :a0210:

Μπορείς επίσης να αγοράσεις ένα απλό router και με τη βοήθεια του dd-wrt να του φλασάρεις τη μνήμη και να δουλεύει όπως εσύ θέλεις.

Μπορείς επίσης να αγοράσεις ένα απλό router και με τη βοήθεια του dd-wrt να του φλασάρεις τη μνήμη και να δουλεύει όπως εσύ θέλεις.

αυτο δεν ξερω να το κανω , τουλαχιστον οπως το διαβαζω τωρα :chinscratch:

Πήγαινε στο επίσημο site, δες στην κατηγορία "Supported Hardware" ποια router είναι συμβατά με το εν λόγω software και μπορείς μετά αγοράζοντας κάποιο από αυτά, να φορτώσεις αυτό το λογισμικό στο ρούτερ σου και να το κάνεις να δουλεύει σαν κάποια ακριβά των 300+ .

Πήγαινε στο επίσημο site, δες στην κατηγορία "Supported Hardware" ποια router είναι συμβατά με το εν λόγω software και μπορείς μετά αγοράζοντας κάποιο από αυτά, να φορτώσεις αυτό το λογισμικό στο ρούτερ σου και να το κάνεις να δουλεύει σαν κάποια ακριβά των 300+ .

αρκετα ενδιαφερον ολο αυτο....
θα το δοκιμασω αφου καταληξω σε router
ευχαριστω κι εσενα για τη συμβουλη σου

Το ίδιο αγόρασα κι εγώ για έναν ξάδερφό μου και θα το σετάρω αυτές τις μέρες, με τη βοήθεια του dd-wrt. :a0210:

πηρα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 (για να κανω τις δοκιμες μου)
για να μην ρισκαρω αρκετα χρηματα αφου δεν ηταν σιγουρο οτι
θα πετυχει αυτο που θελω να κανω.
Εθεσα και εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284906
το θεμα για μια ακομα γνωμη και δειτε το αποτελεσμα ...
με μονο 33,00 euro...
Τωρα μενει να μπει και ο δεκτης ...και νομιζω δεν εχει λογο να μην παιξει

Φίλε @962fm@. Αυτά που σου έγραψε το παιδί στο άλλο φόρουμ είναι λογικά. Αν δε, δουλευουν και με το router που πήρες τότε είναι ακόμη καλύτερα.(Στα λεφτά που το πήρες, το router είναι πραγματικός μπουναμάς.)

Μπράβο

Σίμος

πηρα αυτο εδω http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.612328 (για να κανω τις δοκιμες μου)
για να μην ρισκαρω αρκετα χρηματα αφου δεν ηταν σιγουρο οτι
θα πετυχει αυτο που θελω να κανω.
Εθεσα και εδω http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284906
το θεμα για μια ακομα γνωμη και δειτε το αποτελεσμα ...
με μονο 33,00 euro...
Τωρα μενει να μπει και ο δεκτης ...και νομιζω δεν εχει λογο να μην παιξει

Αγωρασα και εεγω το ιδιο wa 601g δεν μπορω να το κανω να δουλεψει το ρυμαδι μπορεις να βοηθησεις αναλυτικα ?

αδερφε a89fm...

πες μου ακριβως πως θελεις να χρησιμοποιησεις το tp-link
(δλδ. τι θες να πετυχεις οσο πιο αναλυτικα γινεται)
και θα σου γραψω ολα οσα χρειαζεσαι

αδερφε a89fm...

πες μου ακριβως πως θελεις να χρησιμοποιησεις το tp-link
(δλδ. τι θες να πετυχεις οσο πιο αναλυτικα γινεται)
και θα σου γραψω ολα οσα χρειαζεσαι

ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερο σου
το ελυσα το προβλημα μου Ηθελα να συνδεσω τον δεκτη μου με το δικτυο χωρις καλωδια και τελικα βρηκα οτι
Ειχα κλειδωμενο το ρουτερ μου και δεν μπορουσα να εχω δικτυο αν και τα δυο ρουτερ 'βλεποντουσαν '
καλες γιορτες

Καλησπέρα.
Εχω τον Techview 2051 και προσπαθω να τον συνδεσω με το TP-link 601G.
Το modem μου ειναι το siemens speedtouch.Στον δέκτη το DCHP ειναι ON.
Δεν ξερω πως να το χρησιμοποιήσω ,repeater,bridge?
Βασικά δεν έχω ιδεα τι να κανω..αν μπορει καποιος να με βοηθήσει αναλυτικά θα το εκτιμούσα δεόντως.
Thanks

TP-Link TL-WA601G
TP-Link Access Point Super-G 108Mbps.Υποστηρίζει λειτουργίες Access Point, Client, Repeater, Point to Point, Point to Multi-point

Client mode θα το βάλεις.
Site Survey (έλεγχος δικτύων περιοχής σου)-βρίσκεις το δικό σου δίκτυο και κάνεις connect.
Αν και δεν έχω το παραπάνω access point ,βάλε τις ρυθμίσεις σε DHCP και ας ελπίζουμε να δει το δίκτυο σου.