Ασύρματο πληκτρολόγιο για TV

lambert

New member
16 May 2008
22
Προχθές αγόρασα απο προσφορά καταστήματος την Samsung UE46 ES6340.
Θα ήθελα την βοηθειά σας σε σχέση με την αγορά ασυρμάτου πληκτρολόγιου μιας και απο το τηλεκοντρολ δεν.....!
Είδα ότι υπάρχει ένα της Samsung, γνωρίζετε τιμές και απο που μπορώ να το πάρω;
Το βρήκα στο μπει αλλα όχι κάπου αλλο (σκρουτζ κλπ)
Επίσης στο μπει υπάρχουν κάποια ασύρματα, σημαντικά φτηνότερα και μικρότερα σε μέγεθος αλλα δεν ξέρω εάν ταιριάζουν στο λειτουργικό της συγκεκριμένης τηλεόρασης (αλήθεια ποιό είναι;)
:)
ευχαριστω για τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας!

Κανένας που να γνωρίζει;
Μήπως πρέπει να μετακινηθεί σε άλλη θεματική ενότητα;
Ευχαριστώ
Λ

Κανένας που να γνωρίζει;
Μήπως πρέπει να μετακινηθεί σε άλλη θεματική ενότητα;
Ευχαριστώ
Λ

Εχω ενα ασυρματο (usb) πληκτρολογιο που δουλευει μια χαρα στη philips μου και δεν παει πακετο με οποαδηποτε συσκευη. Το πηρα ενα 50ρικο μαζι με το ΦΠΑ. Ειναι πολυ μικρο και ταχυτατο. Δεν ειναι σχεδιασμενο για τηλεοραση αλλα σε μενα κανει τη δουλεια οποτε φανταζομαι θα κανει και για τη δικη σου.
Δες εδω,
http://www.satrix.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29916
Νικος

Εχω ενα ασυρματο (usb) πληκτρολογιο που δουλευει μια χαρα στη philips μου και δεν παει πακετο με οποαδηποτε συσκευη. Το πηρα ενα 50ρικο μαζι με το ΦΠΑ. Ειναι πολυ μικρο και ταχυτατο. Δεν ειναι σχεδιασμενο για τηλεοραση αλλα σε μενα κανει τη δουλεια οποτε φανταζομαι θα κανει και για τη δικη σου.
Δες εδω,
http://www.satrix.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29916
Νικος

Δηλαδή απλά το σύνδεσες σε μια θύρα USB της τηλεόρασης και λειτούργησε κανονικά?

Δηλαδή απλά το σύνδεσες σε μια θύρα USB της τηλεόρασης και λειτούργησε κανονικά?
Ναι ετσι ακριβως οπως το λες. Το συνδεσα σε μια ελευθερη usb θυρ μετα πηγα στο μενου της τηλεορασης και εκανα ενεργοποιηση πληκτρολογιου και λειτουργησε αμεσω Προσοχη χρειαζεται στο οτι για να γινει αυτο πρεπει να προβλεπεται απο την τηλεοραση να δεχτει εξωτερικο usb πληκτρολογιο οπως για παραδειγμα προβλεπεται απο μερικα μπντελα philips και samsung.
Νικος

Ναι ετσι ακριβως οπως το λες. Το συνδεσα σε μια ελευθερη usb θυρ μετα πηγα στο μενου της τηλεορασης και εκανα ενεργοποιηση πληκτρολογιου και λειτουργησε αμεσω Προσοχη χρειαζεται στο οτι για να γινει αυτο πρεπει να προβλεπεται απο την τηλεοραση να δεχτει εξωτερικο usb πληκτρολογιο οπως για παραδειγμα προβλεπεται απο μερικα μπντελα philips και samsung.
Νικος

Εμένα με ενδιαφέρει για την LG 55LM670s. Ακόμα δεν την έχω παραλάβει, αλλά θα κατεβάσω το εγχειρίδιο της να δω αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.

Έχω την Samsung 40ES6100. Πριν λίγο καιρό αγόρασα το ασύρματο σετ πληκτρολόγιο/ποντίκι από το Λιντλ (20 ) και δουλέυει μια χαρά (εκτός από τα 4 πλήκτρα/βελάκια όταν παίζουν online παιχνίδια τα παιδιά).

Ευχαριστω πολυ παιδιά!

@cobi: έκανες κάποιες ειδικές ρυθμίσεις στην τηλεόραση; Πως έκανες pair? ήταν Plug and play?

Απλώς τοποθέτησα τον νανο-δέκτη της συσκευασίας σε μια πλαινή θύρα usb της tv και το πληκτρολόγιο με το ποντίκι δούλεψαν αμέσως χωρίς να χρειαστεί να κάνω κάτι (νομίζω εμφανίστηκε ένα παραθυράκι στην tv που έγραφε ότι αναγνωρίστηκε το τάδε mouse και το τάδε keybord και απλά πάτησα οκ).

Για δειτε και αυτο με φωτισμο απαραιτητο για το βραδυ και οικονομικο με καλη ποιοτητα συναρμολογησης :2thumb22sup: