Ασυρματο πληκτρολογιο/touchpad συμβατο με PS3

techie

AVClub Enthusiast
18 June 2006
1,131
Εχω παραγγειλει απο Multirama αυτο http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=AccessoriesPS3&cp_id=136630

στην αγορα υπαρχουν δυο εκδοσεις ολοιδιες το ενα ασημι και με υπερυθρες και το αλλο μαυρο και bluetooth

εγω ζητησα το bluetooth και το τονισα

1) εχει αγορασει κανεις απο Multirama το συγκεκριμενο για να μου πει αν ειναι τελικα οντως bluetooth η υπερυθρων?

γιατι εχω την εντυπωση οτι τα εχουν μπερδεμενα παρολο που στο site τους λενε οτι ειναι bluetooth

2) το συγκεκριμενο bluetooth μηπως το βρηκατε πουθενα αλλου στην ελλαδα? και αν ναι σε τι τιμη? και απο που φυσικα

εναλλακτικα σκεφτομαι να αγορασω απο eshop αυτο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.576517

το οποιο βεβαια ειναι υπερυθρων αλλα δεν βρισκω αλλο bluetooth στην αγορα (πληκτρολογιο και touchpad η trackball σε ενα, οχι πακετο)

για το οποιο λενε οτι ειναι συμβατο με PS3 χωρις προβληματα εδω http://community.eu.playstation.com/showthread.php?t=166266

3) το εχει κανεις για να μου πει αν βολευει για χρηση με το PS3? (ειναι μικρο απο οτι διαβαζω)

Τελικα το ειχαν στα Multirama το bluetooth mediaboard pro της logitech ειδικα για το PS3 απλα δεν το ηξεραν και μου εφεραν το laser, τηλεφωνικα τους ειπα οτι δεν ειναι αυτο που θελω και πηγαν να μου παραγγειλουν το bluetooth μοντελο για PC:bang:

ευτυχως που περασα τυχαια απο εκει

τωρα σχετικα με το πληκτρολογιο για οποιον ενδιαφερεται

Η ποιοτητα του δεν αντιστοιχει στα 80 που δινεις, οχι οτι ειναι κακο αλλα δεν το νοιωθεις στιβαρο

καλη σχετικα αισθηση στην πληκτρολογηση

υπαρχουν τα πληκτρα του sixaxis εκτος του πληκτρου PS που αρκετες φορες ειναι απαραιτητο

υπαρχουν και πληκτρα για multimedia play,rewind, fast forward αλλα δεν υπαρχουν τα previous και next chapter/track

Για οσους το εχουν καποιες ερωτησεις

1) καθε φορα που ανοιγουμε το PS3 θα πρεπει να γινεται register του πληκτρολογιου με κωδικους κλπ? Δεν μπορουσαν να την κανουν ποιο απλη την διαδικασια εκτος βεβαια της πρωτης φορας που γινεται αναγνωριση της συσκευης?

2) το εχει δοκιμασει κανεις με PC η με HTPC? δουλευει κανονικα η θελει drivers?

3) το εχει δοκιμασει κανεις με bluetooth κινητο? καλα θα ηταν να μπορουμε να γραψουμε sms με αυτο

1) όχι. απλά ανοίγεις το keyboard και δουλεύει. Μία φορά μόνο το κάνεις pair.

2) κανονικα χωρίς drivers

3) εάν το κινητό σου υποστηρίζει HID devices ,τότε δουλεύει κανονικα!

1) όχι. απλά ανοίγεις το keyboard και δουλεύει. Μία φορά μόνο το κάνεις pair.

2) κανονικα χωρίς drivers

3) εάν το κινητό σου υποστηρίζει HID devices ,τότε δουλεύει κανονικα!

Δλδ οσο το PS3 ειναι ανοιχτο 1 pair και μετα ανοιγοκλεινεις το πληκτρολογιο και δουλευει κανονικα

αν ομως κλεισω και ανοιξω το PS3 τοτε θελει παλι pair σωστα?

εεεε όχι, μια φορά μόνο χρειάζεται να το κάνεις register με το PS3. Σου δείχνει τον κωδικό στην οθόνη, τον πληκτρολογείς ,απο εκεί και έπειτα δουλεύει όσες φορές και να ανοιγοκλείσεις το PS3.

εεεε όχι, μια φορά μόνο χρειάζεται να το κάνεις register με το PS3. Σου δείχνει τον κωδικό στην οθόνη, τον πληκτρολογείς ,απο εκεί και έπειτα δουλεύει όσες φορές και να ανοιγοκλείσεις το PS3.

Τι διαολο το κανω register απο το μενου κανονικα με κωδικους κλπ

αλλα οταν κλεισω και ανοιξω το PS3 θελει παλι pair

τι δεν κανω καλα?

Το βρηκα

ανοιγα το πληκρολογιο πριν ανοιξω το PS3 και κανω log in:slapface:

Logitech Cordless Vantage Headset Αυτα εδω τα ακουστικα και το πληκτρολογιο που μπορω να τα βρω?

Χθες δοκίμασα να "ζευγαρώσω" το ps3 με το ms wireless entertainment keyboard 7000 (είναι το πληκτρολόγιο του ms wireless entertainment desktop 7000, το κορυφαίο bluetooth ποντικοπληκτρολόγιο της ms μέχρι πριν 2 μήνες περίπου, οπότε και βγήκε το 8000).

Όταν το ps3 αρχίζει να σκανάρει για να βρει bt keyboard πατάω το κουμπάκι κάτω απ'το πληκτρολόγιο και αμέσως το βλέπει και το κάνει pair. Λειτουργεί τέλεια με το ps3 αλλά δεν μπορώ να βρω ποιο κουμπί είναι το R3 και γενικά ποια πλήκτρα αντιστοιχούν στο δεξί αναλογικό μοχλό. Π.χ. όταν είμαι στον internet browser του ps3 θέλω να ζουμάρω για να δω καλύτερα τα γράμματα στην tv. Στο sixaxis αυτό γίνεται με το R3 αλλά στο πληκτρολόγιο με ποιο πλήκτρο γίνεται; Γνωρίζει κανείς;

Thanx!

Χθες δοκίμασα να "ζευγαρώσω" το ps3 με το ms wireless entertainment keyboard 7000 (είναι το πληκτρολόγιο του ms wireless entertainment desktop 7000, το κορυφαίο bluetooth ποντικοπληκτρολόγιο της ms μέχρι πριν 2 μήνες περίπου, οπότε και βγήκε το 8000).

Όταν το ps3 αρχίζει να σκανάρει για να βρει bt keyboard πατάω το κουμπάκι κάτω απ'το πληκτρολόγιο και αμέσως το βλέπει και το κάνει pair. Λειτουργεί τέλεια με το ps3 αλλά δεν μπορώ να βρω ποιο κουμπί είναι το R3 και γενικά ποια πλήκτρα αντιστοιχούν στο δεξί αναλογικό μοχλό. Π.χ. όταν είμαι στον internet browser του ps3 θέλω να ζουμάρω για να δω καλύτερα τα γράμματα στην tv. Στο sixaxis αυτό γίνεται με το R3 αλλά στο πληκτρολόγιο με ποιο πλήκτρο γίνεται; Γνωρίζει κανείς;

Thanx!

Ουτε στο Logitech υπαρχουν πληκτρα για τα

L1,2,3

R1,2,3

δεξιο μοχλο

Ουτε στο Logitech υπαρχουν πληκτρα για τα

L1,2,3

R1,2,3

δεξιο μοχλο
Δεν γίνεται. Κάπου πρέπει να υπάρχουν. Ίσως είναι κάποιος συνδυασμός π.χ. ctrl+f1
Στο manual της logitech (που λέει ότι είναι ps3 compatible) δεν υπάρχει κάτι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ολόκληρο πληκτρολόγιο δεν έχει κουμπιά για όλα τις λειτουργίες του sixaxis...

Δεν γίνεται. Κάπου πρέπει να υπάρχουν. Ίσως είναι κάποιος συνδυασμός π.χ. ctrl+f1
Στο manual της logitech (που λέει ότι είναι ps3 compatible) δεν υπάρχει κάτι; Μου φαίνεται πολύ περίεργο που ολόκληρο πληκτρολόγιο δεν έχει κουμπιά για όλα τις λειτουργίες του sixaxis...

To manual το εχω διαβασει

αυτα που αναφερω δεν υπαρχουν

εκτος αν υποστηριζονται καπως και απλα δεν το αναφερουν, εγω παντως δεν τα βρηκα

Δυστυχώς δεν υπάρχουν κουμπιά για R3, L3, R2, L2, ούτε για Οn/Off...
Παραθέτω μια λίστα που βρήκα στο boardsus.playstation.com

(Going from left to right on the keyboard.)
Esc = Circle.
F1 = Triangle.
F2 = Square.
F3 = Select.
F4 = Start.
F5 = Refresh Page. (Web browser use only.)
BackSpace = L1, or "Back." (Web browser use only)
Shift+Backspace = R1, or "Forward." (Web browser use only)
Tab = Select next item. (Web browser use only)
Shift+Tab = Select Previous item. (Web browser use only)
Enter/Return = X.
The Window/Apple/S3 = PS Button. (Can not be held. Must turn off Console Manually.)
Arrow keys = D-Pad.
Delete/Del = Delete words after line. (Text Box use only.)
Home = Top of page. (Web browser use only.)
End = Bottom of Page. (Web browser use only.)
Page Up/Down = Scroller. (Web browser use only.)
Spacebar = Scroll Down. (Web browser use only.)

Now if only there were button combinations for L2, R2, L3, and R3.