ΑΣΥΡΜΑΤΟ πληκτρολόγιο ; ;

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

kiss1

Senior Member
11 August 2006
321
Θα ήθελα σας παρακαλώ επειδή ενδιαφέρομαι για πληκτρολόγιο ΑΣΥΡΜΑΤΟ και φυσικά και ποντίκι να μου πείτε κάποια πρόταση…..
ΑΞΙΖΕΙ να σας πάω ότι η απόσπαση πληκτρολόγιο μα στην συσκευή θα είναι κάπου στα 5-6 μέτρα το θέλω για υπολογιστή home…..
Κάποια πρόταση αξιόπιστο και σχετικά οικονομικό;;;;;
Κάπου στα 60 ευρώ διαθέτω.(τώρα αν βρούμε κάτι φτηνότερο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ θα είναι)….. :BDGBGDB55:
Μια μικρή βοήθεια;;;;; :BXVZCBXZ6:

Για 5-6 μέτρα, ψάχνεις για blu-tooth.
Το Wireless δεν πιάνει πάνω από 3 μέτρα. Πιθανόν θα πρέπει να αναθεωρήσεις και το budget σου.
Διάβασε και αυτά 1, 2 και 3 περί πληκτρολογίων...

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε αλλά πιστεύω οτι 135Ε και πάνω όπως το είχαν έιναι πάρα πολλά. Δεν έιναι;;;;;;
κάτι πιο οικονομικό;;; Δεν υπάρχουν;;;; Δεν θα μπορέσω να κανω άνετα την δουλειά μου κυρίως χωρίς προβλήματα;;;;

Ευχαριστώ για την απάντηση σου φίλε αλλά πιστεύω οτι 135Ε και πάνω όπως το είχαν έιναι πάρα πολλά. Δεν έιναι;;;;;;
κάτι πιο οικονομικό;;; Δεν υπάρχουν;;;; Δεν θα μπορέσω να κανω άνετα την δουλειά μου κυρίως χωρίς προβλήματα;;;;[/QUOTE]

Αντε μεχρι 70Ε!!! παραπανω δεν μπορώ!!! :hanged::behead: