ATC 100 Active Pro

κ. Γιώργο καλοάκουστα και με συνεχή απόλαυση.
υ.γ τελικά όλα έκατσαν όπως θα έπρεπε.

Re: Απάντηση: Re: ATC 100 Active Pro

Τα καλώδια super wow Hi-End μονόκλωνο συστραμμένο κουδουνόσυρμα 3 αγωγών.(Ο τρίτος αγωγός προστέθηκε γιατί ως γνωστό το κουδουνόσυρμα έχει 2). Μήκος ~3.5 μέτρα, κόστος ~15Ε RCA και XLR συμπεριλαμβανομένων. Από θόρυβο "μούγκα" ακόμα και αν κτυπάς το καλώδιο με ένα μολύβι και σε διπλάσιες στάθμες από αυτές της συνήθους ακρόασης..
Καλοριζικα !!!
Νασαι καλα και να τα απολαμβανεις ,οσο πιο πολυ μπορεις!

(τελικα η συνδεση rca>xlr δουλευει και σε απαιτητικα συστηματα...ποσο μαλλον στα δικα μας!!)

Πρώτον φανήκαν τα χαλιά
Δεύτερον το μαύρο ως χρώμα ή μη χρώμα (όπως λέμε εμείς οι διακοσμητές) δεν παρεμβαίνει στην διακόσμηση.:smile:

κ. Γιώργο καλοάκουστα και με συνεχή απόλαυση.
υ.γ τελικά όλα έκατσαν όπως θα έπρεπε.

Ντίνο σ'ευχαριστώ,οι παρεμβάσεις σου υπήρξαν καίριες και καθοριστικές.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ATC 100 Active Pro

Καλοριζικα !!!
Νασαι καλα και να τα απολαμβανεις ,οσο πιο πολυ μπορεις!

(τελικα η συνδεση rca>xlr δουλευει και σε απαιτητικα συστηματα...ποσο μαλλον στα δικα μας!!)

Δεν είναι απλή σύνδεση RCA>XLR αλλά 2 RCA > 1XLR δεδομένων των 2 εξόδων Direct -Invert του Προενισχυτή μου.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ATC 100 Active Pro

Δεν είναι απλή σύνδεση RCA>XLR αλλά 2 RCA > 1XLR δεδομένων των 2 εξόδων Direct -Invert του Προενισχυτή μου.

Αρα ακομα πιο δυσκολα τα πραγματα!!!
Αν ειχες την καλοσυνη να εβαζες καμμια φωτο του καλωδιου , θα ημουν υποχρεος.

Απάντηση: Re: ATC 100 Active Pro

@ Κώστας Γκαβάκος : Σε ήξερα Γιατρό αλλά αφού δηλώνεις διακοσμητής για δες τώρα που και το ΕΜΤ είναι φας από προφίλ που ήταν. Πως με βλέπεις;;
@ Vlad : Ένα πικ απ θα μείνει,το 950. Το Studer το απόγευμα.

Attachments

• _DSC1529.jpg
    _DSC1529.jpg
    106.4 KB · Views: 238
Καλοάκουστα Γιώργο.Τώρα μένει να γράψεις αναλυτικά παρακαλώ τις ηχητικές σου εντυπώσεις για μας τους σαλιάρηδες:drool1:

Παντως για εμενα εισαι πολύ τολμηρος διοτι από τις κορνες πηγες στα ενεργα atc αλλαγη πλευσης 360 μοιρες !!:worshippy:

Στη μακρυά μου πορεία στο χόμπι, άρχισα με ηλεκτροδυναμικά DIY, BMW801,BBC LS3/5A (2 φορές), Spendor SP2,Quad electrostatic, Κόρνες τα τελευταία 15 χρόνια και τώρα πίσω στα κλασικά ηλεκτροδυναμικά. Το ταξίδι μου αυτό ξεκίνησε το 1975. Κατά καιρούς όπως βλέπεις μ'αρέσει να αλλάζω. Μη σου πω για τα υπόλοιπα....

απο τα υπόλοιπα πες μας για τις κεφαλές που έχουν περάσει απο τα χέρια σου και σου άφησαν καλές εντυπώσεις.
ή κακές...
ήθελα να σε ρωτήσω στην πίτα αλλά δεν πρόλαβα...
σε πήρε μονότερμα ο Μάκης :laugh:

Re: Απάντηση: ATC 100 Active Pro

Στη μακρυά μου πορεία στο χόμπι, άρχισα με ηλεκτροδυναμικά DIY, BMW801,BBC LS3/5A (2 φορές), Spendor SP2,Quad electrostatic, Κόρνες τα τελευταία 15 χρόνια και τώρα πίσω στα κλασικά ηλεκτροδυναμικά. Το ταξίδι μου αυτό ξεκίνησε το 1975. Κατά καιρούς όπως βλέπεις μ'αρέσει να αλλάζω. Μη σου πω για τα υπόλοιπα....

χαιρομαι γιατι εχεις πιασει την ουσια του συγκεκριμενου χομπι !!!! δεν εισαι κολλημένος και χαιρομαι που ψάχνεσαι από εμενα ένα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ!! αν ​και δεν το εχεις αναγκη αλλα είμαι από τους ανθρώπους που όταν βλεπω το καλο το επιβραβευω!!:award:

Last edited by a moderator:
απο τα υπόλοιπα πες μας για τις κεφαλές που έχουν περάσει απο τα χέρια σου και σου άφησαν καλές εντυπώσεις.
ή κακές...
ήθελα να σε ρωτήσω στην πίτα αλλά δεν πρόλαβα...
σε πήρε μονότερμα ο Μάκης :laugh:

Για τιμωρία την επόμενη φορά θα ανεβάσω Ρώσικο video από το You Tube με αυτά που γράφεις :flipout::flipout: