ATC Loudspeakers.

Σορυ που θα την πάω αλλου την κουβεντα ... το SCM20SL Active Tower το έχει ακουσει κανεις;
Αραγε έχει πουληθει κανενα στην Ελλάδα; Σε άλλους καιρους θα ήταν ιδανικό για τον μικρό μου χώρο ...
πολύ θα ηθελα να το ακουσω!!

Μιχάλη, το SCM20SL Active Tower είναι ένα πολύ καλό ηχείο με ακριβώς ίδιο όγκο με το βασης 20 και όχι φθηνό. Εγώ θα έκανα λίγη παραπάνω οικονομία και θα πήγαινα κατευθείαν σε ένα 50άρι που δεν επιφυλάσσει καμμία ιδιαίτερη έκπληξη σε μικρούς χώρους σε σύγκριση με το 20Τ.

Ναι Κε Θέμη το έχουμε ξανακουβεντιάσει κάποια στιγμή αλλα μιλάμε για χωρο κάτω απο 15τμ... συν το οτι το 20 ειναι κλειστο κ το 50 reflex! Aυτο που θυμάμαι πάντως κ εγω απο αποψη τιμής ειναι οτι πλησιάζει πιο πολύ στο 50 παρά στην εισαγωγική σειρά!
Τέλος πάντων... ονειρα!

Το καινούργιο Twitter θα έμπαινε άραγε κάποτε στην entry level σειρά;
Τα 20 άρια δεν βγαίνουν παθητικα ;
Πάντως καλή φάση τα ενεργά...
Το δικό μου όνειρο είναι τα 19 πάντως.Τα 7 έχω τωρα σε 12 τμ.

Το δικό μου όνειρο είναι τα 19.
Τα 7 έχω τωρα σε 12 τμ.
Αυτα.

Αν σκεφτεις πως τωρα υπάρχει ( ;;; ) μονο στο 300 (34mm) εγω λέω οχι
Βγαινουν αλλα αλλη φαση το ενεργό.. ειδικά σε atc

Re: Απάντηση: ATC Loudspeakers.

Το δικό μου όνειρο είναι τα 19 πάντως.Τα 7 έχω τωρα σε 12 τμ.

Για το tweeter αναμένουμε. Τα SCM20 SL & SCM20T SL βγαίνουν και σε παθητικά. http://www.atcloudspeakers.co.uk/scm20series.php
Τα 19αρια θα παίξουν πολύ καλά στα τετραγωνικά σου.

Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Εγώ ακούω εκτός των άλλων κ αρκετές κιθάρες με παραμόρφωση κ ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Re: Απάντηση: Re: ATC Loudspeakers.

Εγώ ακούω εκτός των άλλων κ αρκετές κιθάρες με παραμόρφωση κ ειμαι πολύ ευχαριστημένος.

Πράγματι μ' αυτά η παραμόρφωση ακούγεται ...απαραμόρφωτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ATC Loudspeakers.

Σε συζήτηση που κάναμε όταν το ρώτησα για το τι ηχεία θα ήταν καλύτερα, για τα atc ανέφερε πως είναι το μόνο ηχείο που θα αγόραζε χωρίς ακρόαση

Έχει να κάνει με το γεγονός ότι τα ATC δεν έχουν χαρακτήρα, πρακτικά. Οπότε, τα κάνεις εσύ ό,τι θες.
Και δεύτερον, ειδικά το 40άρι, λόγω κλειστής καμπίνας, είναι από τα πιο εύκολα ηχεία στην τοποθέτηση. Πρόσθεσε σ' αυτό και το γεγονός ότι έχω έναν ενισχυτή που τα κουνάει για πλάκα (GamuT D200), ε, δε θέλει και πολύ...

Σημερα επισκευτηκα τον φιλο Tzimisce και ομολογω οτι τα ATC μου αρεσαν πολυ. Σαν αμετανοητος πανελακιας magnepanakias θα μπορουσα ευκολα να ζησω μαζι τους. Ειναι απο τα καλυτερα ηλεκτροδυναμικα ηχεια που εχω ακουσει.

έχει κάποιος δοκιμάσει τα 19ρια με τον plinius p10 (και αν ναι με ποιόν -pre) ;

Έχω ακούσει τα 40άρια με τον ολοκληρωμένο 9100 και το αποτέλεσμα μου άρεσε. Δεν μπορεί να διαφέρουν και πάρα πολύ.

THEMILOC : ATC έχω , plinius ίσως αποκτήσω .. θεωρητικά ρωτάω. ευχαριστώ από καρδίας για την προσφορά.

karavan : έχω συνηθίσει τα 11ρια με τον XS και υποψιάζομαι πως παρότι η Naim έχει αυτό τον ζεστό και σκοτεινό ήχο (που όσοι γουστάρουμε, τα καραγουστάρουμε, τα παλιότερα μοντέλα ακόμα περισσότερο:) ) και ο p10 με τον ατμοσφαιρικό ήχο της plinius αλλά ΚΑΙ ΤΑ 200 βαττάκια του ίσως είναι ταμάμ.. λέω ίσως !

THEMILOC : ATC έχω , plinius ίσως αποκτήσω .. θεωρητικά ρωτάω. ευχαριστώ από καρδίας για την προσφορά.

karavan : έχω συνηθίσει τα 11ρια με τον XS και υποψιάζομαι πως παρότι η Naim έχει αυτό τον ζεστό και σκοτεινό ήχο (που όσοι γουστάρουμε, τα καραγουστάρουμε, τα παλιότερα μοντέλα ακόμα περισσότερο:) ) και ο p10 με τον ατμοσφαιρικό ήχο της plinius αλλά ΚΑΙ ΤΑ 200 βαττάκια του ίσως είναι ταμάμ.. λέω ίσως !

Μία ακόμη πρόταση: στα υπό ακρόαση να συμπεριλάβεις και τον SIA2-150. Πέρα από την οδήγηση υπάρχει και η "χημεία".

Όντως.
Καλύτερη "χημεία" ανάμεσα στα ATC και τον SIA2 δεν παίζει να βρεις σε αυτά τα λεφτά.

Λογικό, αφού έχει φτιαχτεί συγκεκριμένα για αυτά. :smile:
Από εκεί και πέρα βέβαια μπαίνει στο παιχνίδι και ο παράγοντας γούστο.

Τελικά, ο ολοκληρωμένος της ΑΤC έχει φτιαχτεί για να βλέπει τα 19άρια, τα 40άρια ή ακόμη και τα 50άρια;

έχω συνηθίσει τα 11ρια με τον XS και υποψιάζομαι πως παρότι η Naim έχει αυτό τον ζεστό και σκοτεινό ήχο (που όσοι γουστάρουμε, τα καραγουστάρουμε, τα παλιότερα μοντέλα ακόμα περισσότερο:) ) και ο p10 με τον ατμοσφαιρικό ήχο της plinius αλλά ΚΑΙ ΤΑ 200 βαττάκια του ίσως είναι ταμάμ.. λέω ίσως !

Ο Plinius που εχω ακουσει εγω, ο 9100, δεν εχει καμια σχεση με τον εξευγενισμενο χαρακτηρα του XS, ουτε ατμοσφαιρικος ενισχυτης ειναι. Τωρα σε σχεση με τον p10 δεν ξερω..

Last edited:
Τη σειρά Home. Δηλαδή μέχρι το 40άρι.
To 50άρι είναι άλλη σειρά. Μη σε μπερδεύουν τα νούμερα. :smile:
Δεν αποκλείεται βέβαια να παίζει καλά και σε άλλες σειρές.