ATC Loudspeakers.

Πολύ όμορφο, ξέρουμε τιμή για να πάρουμε την κρυάδα;

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Οκ αν είναι πες μας τιμή για τα 50αρια και αν γνωρίζεις αν θα βγουν σε παρόμοια ανανεωμένη εμφάνιση και τα 40αρια

Τα 40άρια έχουν ανανεωθεί στην τρέχουσα εκδοχή V2 και δεν υπάρχει σκέψη αλλαγής.

IMG_3282.jpeg

Για τιμές κλπ, ότι θες με π.μ.

• Like
Reactions: n_olympios
Και νέα βραβεία για τα ATC SCM-19 παθητικά και για τα ενεργά 19 & 50.
Με καλύτερες τιμές στην Ελλάδα και ειδική προσφορά για το SCM19 σε 2nd hand.
.
IMG_3860.jpeg

Ευκαιρίας δοθείσης θα πω εδώ την άποψη μου κόντρα σε ότι έχει γραφτεί στο νήμα σχετικά με την δυσκολία οδήγησης των ATC..

Δεν είναι "δύσκολα" ηχεία.. ενεργοβόρα είναι..

Δεν θέλουν πολλά watts για να "ακουστούν" .. θέλουν ρεύμα..

Απόδειξη, ένας μικρός Nad-άκος 3020e αγαπητού φίλου εδώ στο φόρουμ , ο οποίος τα "πάει καλά" σε όλους τους τομείς!

IMG_20241102_131416.jpg

IMG_20241102_131459.jpg

Ο ενισχυτάκος των 35w στο κανάλι δοκιμάζεται 24/7 χωρίς να σβήνει καθόλου για "ξεκούραση" και δεν έχει ανεβάσει θερμοκρασία σε καμία περίπτωση..
Το μπάσο είναι ικανοποιητικό, τα σώματα αρκετά καλά, οι μέσες και υψηλές κλασικές Nad παλιάς κοπής...

Δεν λέω ότι είναι ο ιδανικός ενισχυτής για τα 40άρια , σε καμία περίπτωση..
Λέω ότι μπορεί ακόμα και ένας τόσο "μικρός" ενισχυτής να τα πάει αξιοπρεπώς (σε λογικά πλαίσια) , χωρίς παρατράγουδα .

Το πιστεύετε ή όχι, τα 40αρια είναι πιο εύκολο φορτίο από την Άρτεμις.....

• Like
Reactions: westsound
Αναμνήσεις απ την αγορά του original προ 40ετίας.
Διθυραμβικά σχόλια παντού, αν και κατά την προσωπική μου άποψη ολίγον μουντός

Αναμνήσεις απ την αγορά του original προ 40ετίας.
Διθυραμβικά σχόλια παντού, αν και κατά την προσωπική μου άποψη ολίγον μουντός
απόψε το βράδυ ήρθε ένας φίλος και "συνηθισμένος" με το σετ του προ-τελικού μου, μου λέει .. :
-τι ακούμε ;; αυτόν τον μικρό;;
-ναι (του λέω) ,τον έχω 24/7 για να τον τεστάρω πριν έρθει ο (...) να τον πάρει
-αδύναμος ήχος, δεν βάζεις τα δικά σου ;;; (με τον ανάλογο μορφασμό στο πρόσωπό του...)
-κάτσε λίγο να κάνω κάτι άλλο γιατί είναι φασαρία το βγάλε-βάλε καλώδια...

και "τσιμπάω" λίγο τα πρίμα & μπάσα (στο +10 περίπου)..
αλλάζει μορφασμό και δεν ξανάπε κακή κουβέντα.
η ένταση από νορμάλ μέχρι "τσιμπημένη" , ενώ μετά τις 23:00 πιο χαμηλά για να μην ενοχλούμε τους γύρω αφού αύριο είναι εργάσιμη μέρα.

άψογη η συμπεριφορά του ενισχυτή, σε καμία στιγμή δεν ανέβασε θερμοκρασία πέρα από το "χλιαρό" ..
με μπασάρες και πριμάρες...!! :LOL:

(ο φίλος έχει adcom 5802 με τον ανάλογο προ και έχει μεγάλη σημασία η αλλαγή του μορφασμού στο πρόσωπό του.. με λίγα λόγια, σαν να κατάπιε την γλώσσα του...)