ATC-ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ P1

Το τελικό στάδιο του ήδη υπάρχοντος ολοκληρωμένου είναι Θέμη;

Re: Απάντηση: ATC-ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ P1

Το τελικό στάδιο του ήδη υπάρχοντος ολοκληρωμένου είναι Θέμη;

Δεν το έχω μάθει ακόμη, αλλά πρέπει να υπάρχει διαφορά στην τροφοδοσία
και στο κύκλωμα που είναι balanced.
Θα επανέλθω με περισσότερα από βδομάδα.

Τον ολοκληρωμενο τον άκουσα στο δικό μου σύστημα και συνεργάστηκε αρκετά καλά με τα μεγάλα τετράωμα Dynaudio. Καλός ήχος αλλά αρκετά φωτεινός για τα δικά μου γούστα, κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό όλων των τρανσίστορ τύπου mosfet όταν δουλεύουν σε συντηρητικά πολωμένη τάξη ΑΒ. Ενδεχομένως o ολοκληρωμένος που άκουσα να ήταν με mosfet στην έξοδο.

Re: Απάντηση: ATC-ΝΕΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ P1

Τον ολοκληρωμενο τον άκουσα στο δικό μου σύστημα και συνεργάστηκε αρκετά καλά με τα μεγάλα τετράωμα Dynaudio. Καλός ήχος αλλά αρκετά φωτεινός για τα δικά μου γούστα, κατά τη γνώμη μου χαρακτηριστικό όλων των τρανσίστορ τύπου mosfet όταν δουλεύουν σε συντηρητικά πολωμένη τάξη ΑΒ. Ενδεχομένως o ολοκληρωμένος που άκουσα να ήταν με mosfet στην έξοδο.

Μου προξενεί έκπληξη οτι τον βρήκες φωτεινό, γιατί η γενική και η δική μου εντύπωση ήταν προς ένα μάλλον μαλακό και έυρωστο ήχο, σε σχέση π.χ. με έναν ολοκληρωμένο της KRELL. Με ποιόν τον σύγκρινες και είχες αυτή την εντύπωση και με ποιά ηχεία?

Η σύγκριση όπως είπα έγινε στο χώρο μου.
Δεν αναφέρω εταιρείες και μάρκες των ενισχυτικών μου γιατί δεν χρειάζεται να κάνουμε διαφήμιση ειδικά σε αυτό εδώ το θέμα που ανοίχτηκε για την ΑTC που τόσο πολυ θαυμάζω ως εταιρεία.
Τα ηχεία είναι Dynaudio δαπέδου (κατηγορία τιμής 6.000 ευρώ) που προτιμήθηκαν έναντι των ΑTC 50 αρχικώς για αισθητικούς λόγους αλλά και απόδοσης όπως αργότερα συνειδητοποίησα.
Τα ενισχυτικά εν πάσει περιπτώσει κοστίζουν περίπου τα τριπλάσια χρήματα από τον ολοκληρωνένο της ATC που δοκίμασα.

θα τα πετούσα φυσικά όλα στα σκουπίδια για τα ενισχυτκά της LAMM. Απλώς προσωρινά βρέθηκε για μένα το υποκατάστατο σε ό,τι αφορά τα ενισχυτικά.

Last edited:
Ένας νέος τελικός fully discrete/dual mono με balanced εισόδους της ATC.
Αναμένεται σύντομα με μία λιανική 1850 .

Αγαπητέ Θέμη τα σέβη μου,

Θα περιμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα νέα σου σχετικά με τον P1 και
όταν με το καλό τον έχεις διαθέσιμο θα ήθελα πολύ να τον ακούσω
με τα ηχεία μου ... τα εκπληκτικά scm40 ασφαλώς. -bye-

Φιλικά,
Δημήτρης Μ.