AthensFlyingweek - Hellenic Air Force - αεροπλάνα

Re: AthensFlyingweek

Πάντως να κάνω μια παρατήρηση και δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου αλλά στον Αρχάγγελο το 2005 το eurofighter πραγματικά σου έσπαγε τα τύμπανα ..Αν είχε πάει κάποιος να πεί την γνώμη του...Κρυφή ευχή πάντως του χρόνου ή κάποια στιγμή να αξιωθούμε να δούμε και κανά Sukhoi 27-35..τις μπαλαρίνες του αέρα....

Εσείς FlyingWeek, εμείς Παρμενίων-Week :p

Σόου πάλι σήμερα, με πλήρη οπλισμό. Δυστυχώς φωτογραφίες δεν μπόρεσα να βγάλω. Έχω παρατηρήσει πάντως οτι τα F16 είναι πιο "φωνακλάδικα" απ' όλα.

Απάντηση: Re: AthensFlyingweek

Αν εχετε βαλτε και φωτογραφιες απο μεσα απο την διαταξη των θεατων σας παρακαλω. Ειμαι περιεργος για το πως ειχαν διαμορφωσει τον χωρο.

Ναθαναήλ σου κάνουν αυτές?

Attachments

• _M5B5133.jpg
    _M5B5133.jpg
    219.3 KB · Views: 153
  • _M5B5130.jpg
    _M5B5130.jpg
    246.8 KB · Views: 151

χρειαζεσαι επιγοντως καθαρισμο στον αισθητηρα! :p

Το ξέρω γαμώτο ....το ξέρω...έχω προσπαθήσει με φυσερά αλλά το service δεν το γλυτώνω ...δεν προλαβα να τα περάσω και από το photoshop να τις σβήσω...

Το ξέρω γαμώτο ....το ξέρω...έχω προσπαθήσει με φυσερά αλλά το service δεν το γλυτώνω ...δεν προλαβα να τα περάσω και από το photoshop να τις σβήσω...

Δοκιμασε πρωτα κατι τετοιο σε μεγεθος αναλογα τον αισθητηρα σου.
Αν πιανουν εστω και λιγο τα χερια σου, θα καθυστερησεις λιγο την επισκεψη στο ... "γιατρο"
Σε μενα δουλεψαν (σε εντελως κλειστο δωματιο, χωρις ρευματα βεβαια...)

Θα παρακαλεσω με αφορμη το ποστ του φιλου etsap και για να μην μπερδεψουμε το νημα να ανοιξουμε ενα αλλο νημα για καθαρισμο σενσορα οπου υπαρχουν με αυτα τα λεφτα και αλλες προτασεις.

Apollwn, πολυ sharpness (φαίνονται περιγράματα!) και πολυ crop που αδικεί την μηχανή σου!

Για εσας που "κυνηγατε" τα αεροπλανα, αντιγραφω απο αλλο φορουμ:

"Και σε συνέχεια του AFW και της πτήσης των A7, να πω ότι την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου θα γίνει στο αεροδρόμιο Αράξου τελετή απόσυρσης των corsair A7.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις/διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" ."

Δεν υπάρχει sharp μάλιστα τις περισσοτερες φορες περνώ απο πάνω blur.
Crop ναι πρόβλημα ειδικά αν είναι πολύ ψηλά τα αεροπλάνα μα θέλω να φαινεται η καμπίνα του αεροπλάνου.

Δεν υπάρχει sharp μάλιστα τις περισσοτερες φορες περνώ απο πάνω blur.
Crop ναι πρόβλημα ειδικά αν είναι πολύ ψηλά τα αεροπλάνα μα θέλω να φαινεται η καμπίνα του αεροπλάνου.

απο raw τις εχεις βγαλει η απο το jpeg της μηχανης? βλεπε εδω τα artifacts του sharpness που λεω...

2014-09-29_18-00-43.png