ΑΘΗΝΑ-ΠΕΙΡΑΙΑΣ.ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΑΚΡΟΑΣΕΙΣ.

DIPIE

AVClub Fanatic
13 July 2007
17,263
Απο τις αρχικά προγραμματισμένες ακροάσεις,παραμένουν για υλοποίηση:

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:

-AUDITORIUM: Audio epilog,Dussun,Ladiva,Xindak.

AΘΗΝΑ:

-STEPCOM: Ascendo,Hegel,ECM,Xavian.

-STUDIO 845: Dared,Spicom.

Θα ήθελα να παρακαλέσω τους αντιπροσώπους,που ευγενικά έχουν προσφερθεί,να ανακοινώσουν τις ημερομηνίες των ακροάσεων.

Last edited:
Αν δεν το δούν άμεσα θα μιλήσω και τηλεφωνικά μαζί τους.

Επισης,όπως κάθε φορά,νομίζω ότι ενδιαφέρει όλους τι συστήματα θα ακουστούν.

Παράληψή μου.Απολογούμαι...

Παραμένει κι η ακρόαση στο στούντιο του Γιάννη Μιχαήλου-Ορφέας.
Μιά ο χιονιάς,μιά ο διάδοχος-να σου ζήσει και πάλι-δεν επέτρεψαν να γίνουν οι προγραμματισμένες ακροάσεις.

κε Μιχαήλε παρακαλώ έχετε τον λόγο.

Έτσι που πάει αυτή η ακρόαση θα έχει και ο διάδοχος καρέκλα...
Βασικά θα μπορεί ο άνθρωπος να οργανώσει κάτι τέτοιο; Γιατί χλωμό το κόβω να μπορεί να ανεβάσει στάθμες...

Θα ήθελα να παρακαλέσω,μέχρι να μπούν και να γράψουν όλοι οι αντιπρόσωποι,να μην γράφετε στο θέμα,έτσι ώστε να μπορούν τα μέλη που ενδιαφέρονται,να βρούν εύκολα το πότε γίνεται τί,χωρίς να ψάχνουν μέσα σε πολλές σελίδες.
Ευχαριστώ.

Φυσικα και μπορω. Απο θεμα σταθμης κανενα προβλημα. Αλοιμονο αν δεν μπορω να ανεβασω σταθμες τοτε το κλεισαμε το μαγαζι. Οποτε κανονισετε μου λετε. Βολευει παντως Κυριακες- Δευτερα-Τεταρτη-Σαββατο απογευμα. Απο εμενα κανενα προβλημα. Απο συστηματα θα εχουμε ενα με pathos-acapella fidelio2 ενα με audio physic virgo ή tempo-symphonic line κι ενα με naim-triangle quartet.

Φυσικα και μπορω. Απο θεμα σταθμης κανενα προβλημα. Αλοιμονο αν δεν μπορω να ανεβασω σταθμες τοτε το κλεισαμε το μαγαζι. Οποτε κανονισετε μου λετε. Βολευει παντως Κυριακες- Δευτερα-Τεταρτη-Σαββατο απογευμα. Απο εμενα κανενα προβλημα. Απο συστηματα θα εχουμε ενα με pathos-acapella fidelio2 ενα με audio physic virgo ή tempo-symphonic line κι ενα με naim-triangle quartet.

Προτείνετε μία συγκεκριμένη ημέρα κι ώρα στο περίπου,για να είναι δυνατόν να κανονιστούν κι οι άλλες ακροάσεις σε διαφορετικό χρόνο.

ευχαριστώ.

Γιάννη, να σου ζήση ο διάδοχος φίλε.:drummer:
Αυτό και το άλλο Π/Σ/Κ, το πιθανότερο θα είμαι εκτός Αθηνών. Εαν όχι, μέσα...

Βολεύει τελικά το Σάββατο απόγευμα που πρότεινε ο κος Μιχαήλος;

ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΥΣ:

Νομίζω,ότι πέρα απο τον καθωρισμό του βέλτιστου timing,έχει σημασία και το σύστημα ή τα συστήματα που θα στηθούν για ακρόαση.
Τα μέλη του φόρουμ κι ειδικά τα ασχολούμενα χρόνια με το χόμπυ,θα θέλουν να δούν-ακούσουν κάτι που έχει ενδιαφέρον γιατί είναι νέο,θεωρείται ιδιαίτερα αξιόλογο μηχάνημα,γιατί ο συνδυασμός μηχανημάτων είναι πρωτότυπος -υψηλής απόδοσης,έχει άριστο value κλπ.
Το έχω συζητήσει κι η άποψη που συνήθως διατυπώνεται είναι," να ακούσουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακούσει"(γιατί οι περισσότεροι πηγαίνουν σε αντιπροσωπείες-καταστήματα κι ακούν τακτικά μηχανήματα με σκοπό είτε να αγοράσουν κάτι είτε απλά για την εμπειρία).

Με την έννοια αυτή και τουλάχιστον για τις ακροάσεις σε στούντιο καταστημάτων-αντιπροσωπειών,θα ήθελα να παρακαλέσω να το δείτε σε μιά τέτοια κατεύθυνση,που πιστεύω θα είναι και πιό ελκυστική-αποδοτική.

Ευχαριστώ.

Last edited:

Γεια σας.

Είμαι ο Νίκος Ταμουρίδης από το Studio 845 και όπως ανέφερε και ο Διονύσης, Dipie, διαθέτω και εγώ τον χώρο μου για να οργανώσουμε κάποιες ακροάσεις για τα μέλη του AVCLUB.

Ο χώρος είναι γενικά διαθέσιμος και αφήνω τη διαχείριση να επιλέξει ημερομηνία και ώρα για τη συγκέντρωση.

Υπάρχει δυνατότητα ακόμη και για ημέρες και ώρες που είναι κλειστά τα καταστήματα.

Τα μηχανήματα που είναι διαθέσιμα προς ακρόαση είναι τα εξής:

1) Σετ μονομπλόκ λαμπάτων τελικών ενισχυτών της Dared DV-845, DV-805, DV-300B (Parallel)

2) Προενισχυτής Dared MC-7P λαμπάτος με λαμπάτη ανόρθωση και σταθεροποίηση.

3) Ηχεία Spicom 40K, 50K full range, οπίσθιας φόρτισης χοάνης χαμηλών, 100db, Spicom F3 υβριδικής τεχνολογίας (μαγνητοστατική μεμβράνη & ηλεκτροδυναμικό γούφερ), 96db.

4) Πηγές Bluenote Stibbert & Coala, Advance MCD-203 (full upgraded)

Πληροφοριακά:

Μετά απο τηλεφωνικές επικοινωνίες με τους αντιπροσώπους,μου γνωστοποιήθηκε,ότι οι υπόλοιπες ακροάσεις θα γίνουν μετά το Πάσχα.

Εχουν παραληφθεί πολλά νέα μηχανήματα κι η συνέχεια αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα...

Μείνετε...συντονισμένοι!!!:drummer:

Πληροφοριακά:
Πηγαίνετε στου Μιχαήλου και βάλτε τον να σας στήσει τα Virgo.
Ως τώρα μακράν το πιο σωστά στημένο σύστημα που έχω ακούσει σε αντιπρόσωπο.
Οχι μόνο στις ακροάσεις που οργανώνει το club αλλά και σε πολλές άλλες!
Το συστηματάκι, χωρίς να είναι το πιο ακριβό που έχω ακούσει (μάλλον από τα πιό φτηνά είναι) έπαιξε το 90% του refference κομματιού μου.
Τα τινάζει τα σεντόνια! -bye-