Αθηνα...Πηρα τηλ. στην Digea!

Την ίδια ανακοίνωση την είχε κάνει και το Γενάρη, αν την ξανακάνει το Μάρτη, αυτό το τρίμηνο είναι Φέεεεεεετααα:SFGSFGSF:

"Υπεμονή" παιδιά, όπως έλεγε και ο πολύ καλός κωμικός του ελληνικού κινηματογράφου, Αθηνόδωρος Προύσαλης. Το 2015 δεν είναι μακρυά.

Η γνωστή ανακοίνωση που παίζει στα κανάλια, το 2012 που έθεταν σαν όριο για κάλυψη της Ελλάδος ...έγινε επίσημα πλέον 2015:flipout:

ξερεις τι ειναι να μενεις 5 χιλιομετρα απο Υμηττο και να μην μπορεις να τον πιασεις γιατι μια 8οροφη εμποδιζει την κεραια σου..?

Και να μην ειχες την 8οροφη παλι θα ειχες προβλημα εξαιτιας της καμπυλης του σηματος.

Και εγω απο κατω ειμαι και μαλιστα με φατσα τις κεραιες και παλι καποια καναλια δεν....

Και στα ψηφιακά θα υπάρχει αυτό το προβλημα,είναι καθαρά θέμα ποιότητας σήματος ...

Και να μην ειχες την 8οροφη παλι θα ειχες προβλημα εξαιτιας της καμπυλης του σηματος.

Και εγω απο κατω ειμαι και μαλιστα με φατσα τις κεραιες και παλι καποια καναλια δεν....

οποτε φαντασου πως βλεπω εγω...:BDGBGDB55:

μου αρέσει που έτρεξαν όλα τα καταστήματα να φέρουν αποκωδικοποιητές :laugh:

ααα..που είστε... να δείτε που το 2015 μας το γυρίσουν σε dvb-t2 και δεν θα παίζουν ούτε όσοι πήραν αποκωδικοποιητή τώρα, ούτε οι τηλεοράσεις μας με dvb-t1!!

Οταν έχει "ψητό" η υπόθεση και το κράτος είναι απών ......πάντα κάποιοι επωφελούνται:violent-smiley-030:

α ρε βρεγμενη σανιδα που θέλετε όλοι σας (από πάνω-πάνω μέχρι κάτω). Ρε πόσο πίσω θα πάμε ακόμα; Καραγκιόζηδες, από τέλη Δεκέμβρη έχουμε φτάσει Απρίλιο και βλέπουμε. καλό καλοκαίρι. Μέχρι να την βγάλουν στην Αγγλία θα δείχνει 4D interactive tv. Θα δίνεις το χέρι στον εκφωνητή και εδώ θα κουνάμε την κεραία να πιάσουμε καλύτερα

Απάντηση: Re: Αθηνα...Πηρα τηλ. στην Digea!

α ρε βρεγμενη σανιδα που θέλετε όλοι σας (από πάνω-πάνω μέχρι κάτω). Ρε πόσο πίσω θα πάμε ακόμα; Καραγκιόζηδες, από τέλη Δεκέμβρη έχουμε φτάσει Απρίλιο και βλέπουμε. καλό καλοκαίρι. Μέχρι να την βγάλουν στην Αγγλία θα δείχνει 4D interactive tv. Θα δίνεις το χέρι στον εκφωνητή και εδώ θα κουνάμε την κεραία να πιάσουμε καλύτερα

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:

Οταν γινει ψηφιακο (2080 πιθανότατα!) μόνο από Υμηττο όσοι πιανουν από Παρνηθα θα μπορουν να βλεπουν ψηφιακα; Λενε μαλιστα οτι η Παρνηθα θα σταματησει να εκπεμπει οταν γινουν υποχρεωτικα ψηφιακα. Τι προκειται να γινει τοτε. Το λεω γιατι υπαρχουν πολλες περιοχες στην Αθηνα που δεν πιανουν με τπτ απο Υμηττο

Ολες οι συχνότητες από Πάρνηθα γίνονται με την άδεια της ΕΡΤ καθώς είναι για τοπική ή περιφερειακή λήψη.

Eιχε γραφεί στα πλαίσια της φημολογίας περί ψηφιακής επίγειας,ότι πρόκειται να κλείσουν αναμεταδώσεις από Πάρνηθα για οικολογικούς λόγους.Σχέδια αν υπάρχουν, είναι μόνο επί χάρτου,και τίποτε σίγουρο.

Λογικά αν γίνει αύτό, θα υπάρξουν ενναλακτικές λύσεις,οπότε μην ανησυχείς,λες να χάσουν τους πελάτες τους τα κανάλια ;

Πάντως στη Digea όπως γράψανε και στο satleo αλλάξανε το τηλέφωνο επικοινωνίας με 5ψήφιο υψηλής χρέωσης και από 211 3007402 το κάνανε 14510 http://www.digea.gr/contact.html

Για όσους δεν πρόσεξαν :

Από σταθερό τηλέφωνο για όλους τους παρόχους: 0,60 €/λεπτό
Από κινητό τηλέφωνο για όλους τους παρόχους: 1,00 €/λεπτό
Στις τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α και η χρέωση είναι ανά δευτερόλεπτο:violent-smiley-030:

Οπως φαίνεται με την έλευση στην Θεσ/νίκη και μελλοντική επέκταση σε μεγάλες πληθυσμιακά περιοχές,οι απορίες θα πληρώνονται χρυσάφι,και η εταιρία δείχνει τα δόντια της ότι σκοπός της είναι το κέρδος....

Φανταστείτε πχ σε περιοχές που θα κοπεί η αναλογική παροχή μαχαίρι,δεν θα υπάρχει παράλληλη μετάδωση (όπως είναι το σωστό και ορίζει η ΕΕ) ή θα υπάρχει αναλογική μετάδωση μόνο από άλλα σημεία που δεν θα βολεύουν κλπ,κάτι η έλλειψη ενημέρωσης.....όλοι θα παίρνουν τηλέφωνο,λίγο η αναμονή λίγο κάτι άλλο,όλα θα πληρώνονται !

Το ίδιο όταν δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές μετά, δεν θα πιάνουν και σωστά το σήμα (και δεν θα εχουν την "τέλεια εικόνα και ήχο" της οικογένειας Κικλικου) ....όπως γίνεται συνήθως μέχρι σήμερα στις εκπομπές της εταιρίας.Πολύ χρήμα :furious3:

....και η Πολιτεία απούσα ως τώρα ....ανοίγοντας και τις "ορέξεις" και άλλων...

το dvd recorder μου βρηκε 4 νεα καναλια! σε υμηττο στοχευω! δεν τα ανοιγει γτ ειναι mpg2 ο δεκτης!

Kάτι τσοντοκάναλα και κανάλια με αστρολόγους που εκπέμπουν αναλογικά VHF με κακό σήμα,κάνουν δοκιμές που και που σε mpeg2.
Η εκπομπή μάλλον γίνεται από Τουρκοβούνια.

Είναι και η κεραια σου που κεντραρει....αλλα και τα κανάλια δεν εκπεμπουν παντα.