Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες?

Με το νέο intercity.

Με την ολοκλήρωση κάποιων έργων κατά μήκος του σιδηροδρομικού δικτύου το χρονικό όριο των 3,5 ωρών θα είναι εφικτό!

Γιούπιιιιιιι!

Θα μπορούμε να ερχόμαστε και αυθημερόν για καφέ και μετά να επιστρέφουμε. Χλιδή λέμε.

ΥΓ: λέτε να περιμένουμε να δούμε και πόσο θα κάνουν τα εισητήρια? Μήπως με το αεροπλάνο θα βγαίνει λιγότερο???

πάντως πριν 10 μέρες με το αυτοκίνητο ήμουν 17:05 μπροστά στο Σύνταγμα και 22:05 μπροστά στο Λευκό Πύργο... και καθυστέρησα στο πέταλο από νταλίκες... και δεν το πάτησα καθόλου.

προχτες πάντως ταξιδέψαμε με 52 ευρώ.
Το ρετούρ ήταν 4.30 ώρες.
οπότε το 3.30 δεν μου ακούγεται άσχημο.

αλλο να οδηγείς 5 ώρες και άλλο να κάααθεσαι 5 ώρες.

η γυναίκα μου πάντως το είχε ρίξει στην ξάπλα. :flipout:

Βράδυ, στο ηχοσύστημα Ρουμπινστάιν Σονάτες για Πιάνο Μπετόβεν... την πήρε για τα καλά μιλάμε.

Απάντηση: Re: Αθήνα-Θεσσαλονίκη σε 3,5 ώρες?

πάντως πριν 10 μέρες με το αυτοκίνητο ήμουν 17:05 μπροστά στο Σύνταγμα και 22:05 μπροστά στο Λευκό Πύργο... και καθυστέρησα στο πέταλο από νταλίκες... και δεν το πάτησα καθόλου.

Οταν λες δεν το πάτησες τί εννοείς..? Πάνω από... 200..?:chinscratch:

Last edited:
Τπτ ιδιαίτερο, ένα Volvo V50 1.8.
Άντε μπορεί να πήγαινα και με 130. :blush:

Πάντως παραπάνω δεν πήγαινα γιατί έκαψε περίπου 35 λίτρα.

(το μυστικό είναι ότι δεν βρήκα καθόλου κίνηση για έξοδο από Αθήνα και είσοδο σε Θεσσαλονίκη -bye- )

Τπτ ιδιαίτερο, ένα Volvo V50 1.8.
Άντε μπορεί να πήγαινα και με 130. :blush:

Πάντως παραπάνω δεν πήγαινα γιατί έκαψε περίπου 35 λίτρα.

(το μυστικό είναι ότι δεν βρήκα καθόλου κίνηση για έξοδο από Αθήνα και είσοδο σε Θεσσαλονίκη -bye- )

καλό αυτοκίνητο.
Ήταν ένα από τα 3 που είχα καταλήξει περισυ.

Αρα δικαιολογημένο το άνετο ταξίδι.

Δυστυχως με ενα ZZR 1100 πριν 5 χρονια (αλλιως ηταν τοτε ο δρομος) 2 ωρες και 30 λεπτα.!