Άθλια κάλυψη ποδοσφαιρικών αγώνων από MEGA

Re: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

μια ομορφιά που μεταδίδει τώρα...Αν είναι έτσι και το βράδυ...

Ποιος και τι φίλε μου? Είμαι στη δουλειά ακόμα και δεν ξέρω σε τι αναφέρεσαι...

Τι λέτε για την τώρα μετάδοση του mega;Δείχνει και το σκόρ!Σε 16/9 πρέπει να είναι!

τελικα φαινεται να την γλυτωνει την επιστολή το mega

Ότι και να πούμε,η εικόνα είναι πολύ καλή...Σκορ υπάρχει...καλό bitrate,καλά γραφικά..απλά μια εξαιρετική μετάδοση!

Ότι και να πούμε,η εικόνα είναι πολύ καλή...Σκορ υπάρχει...καλό bitrate,καλά γραφικά..απλά μια εξαιρετική μετάδοση!

Μην στεναχωριέστε το ελέγχω... Είμαστε εμείς στο Καραισκάκης :music-smiley-005:

Μην στεναχωριέστε το ελέγχω... Είμαστε εμείς στο Καραισκάκης :music-smiley-005:

Τώρα εξηγείται...κάνετε εξαιρετική δουλειά,καλός ήχος...απλά δεν υπάρχει παράπονο για SD μετάδωση!Πάλι περίπου 20 mbps bitrate δίνετε πάλι;Όπως κατακρίνουμε τα άσχημα πρέπει να επικροτούμε τα καλά...

Last edited:

αξιοπρεπέστατη εικόνα σήμερα ο αγώνας της Εθνικής, λίγο περισσότερο sharpness απ'οτι θα έπρεπε και λιιιίγο ξεπλυμένα χρώματα

...με απενεργοποιημένο το overscan δεν υπήρχαν ξεχασμένα data lines όπως σε πολλά άλλα ακατονόμαστα κανάλια και η εικόνα γέμιζε σωστά όλο το κάδρο αξιοποιόντας στο μέγιστο την αναλυτικότητα του pal.

(ο ΣΚΑΙ με τα και καλά super duper sony ,ακόμα δεν έχει καταφέρει να γεμίσει σωστά το κάδρο ακόμα και με 5% overscan!)

άντε και του χρόνου με 1080 γραμμές :laugh:

πραγματικα μια μεταδοση που εσκιζε! το ειχα σε usb DVB tuner με hardware acceleration κ HDMI συνδεση(εικονα,ηχο) κ ηταν μαγικο κοντα σε 720p μπορω να πω...εξαιρετικα χρωματα(ειδικα στα κοντινα των παικτων) τα γενικα πλανα ηθελαν λιγο χρωματακι...εξαιρετικο bitrate που δεν το αφηνε να πιξελιαζει,16:9 εικονα χωρις flag να γινεται αυτοματα δεν πειραζει....εξαιρετικα γραφικα, το σκορ παντα φαναρι ΜΠΡΑΒΟ! :SFGSFGSF::grinning-smiley-043

Εμένα γιατί μου έδειχνε 4/3;

Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά;Το καλύτερο ίσως σε 4:3 που έχω δει αλλά 4:3 καραμπινάτο και επ ουδενί 16:9.

Όταν η μετάδοση είναι 16:9 τα γραφικά δεν μετατοπίζονται προς το κέντρο της οθόνης;Στο MEGA τα γραφικά ήταν στα άκρα της οθόνης. Άρα δεν ήταν η μετάδοση πραγματικό 16:9 αλλά κάτι άλλο.

Απάντηση: Άθλια κάλυψη ΠΑΟ από MEGA (επιστολή διαμαρτυρίας)

Τα γραφικά είναι λογικά μόνο για το mega οπότε τα έβαλαν στην γωνία. 16:9 ήταν η μετάδοση, όπως είναι και τώρα στο γερμανία-τουρκία.

16:9 ειναι και τωρα.
εχει καποιος αλλος delay στον ηχο σε σχεση με την εικονα?

Θα μας τρελάνετε ρε παιδιά;Το καλύτερο ίσως σε 4:3 που έχω δει αλλά 4:3 καραμπινάτο και επ ουδενί 16:9.

Η μετάδοση παιδιά ήταν 16:9 και τα γραφικά δεν ήταν 4:3 safe επειδή ήταν μετάδοση μόνο για mega. WSS (wide screen signal ή αλλοιώς flag) δεν υπήρχε και έπρεπε ο χρήστης να τη γυρίσει μόνος του σε wide. Υπάρχει μία σκέψη να τους στείλω από το Βαν το παλμό, και να τον αφήσουν από τον σταθμό να περάσει στις τηλεοράσεις σας, αλλά θα γίνει πρόβα για την Τρίτη, οπότε επιφυλάσομαι.

Χαιρετώ,
Νίκος

αξιοπρεπέστατη εικόνα σήμερα ο αγώνας της Εθνικής, λίγο περισσότερο sharpness απ'οτι θα έπρεπε και λιιιίγο ξεπλυμένα χρώματα

Κι ότι ετοιμαζόμουν να πω, πως ήθελε ένα κλικ λιγότερο NR... :flipout: (εξ αναλογικής το συμπέρασμα)

Κατά τ' άλλα, ήταν μία υποδειγματική για PAL, μετάδοση, έχοντας ξεπεράσει τα ψιλοπροβληματάκια της παρθενικής. Μακάρι να είχαν συνεχώς τέτοια εικόνα τα ελληνικά καναλιά... Συγχαρητήρια σε όσους συνέβαλλαν στο αποτέλεσμα !

...με απενεργοποιημένο το overscan δεν υπήρχαν ξεχασμένα data lines όπως σε πολλά άλλα ακατονόμαστα κανάλια και η εικόνα γέμιζε σωστά όλο το κάδρο αξιοποιόντας στο μέγιστο την αναλυτικότητα του pal.

(ο ΣΚΑΙ με τα και καλά super duper sony ,ακόμα δεν έχει καταφέρει να γεμίσει σωστά το κάδρο ακόμα και με 5% overscan!)

άντε και του χρόνου με 1080 γραμμές :laugh:

+1